Fürdőszoba falba épített monitort hogyan?
Üdv!
Fürdő felújításban leszünk hamarosan és felvetült az az ötlet, hogy falon belülre egy monitort rejtenék el, ami kandalló képet sugározna (vagy bármi mást). Ezt hogy érdemes megoldani? Tudtok oldalakat, ami az ilyen nem szokványos dolgokra ad megoldást?
Eredetileg egy tűzimitáló ledlámpasort gondoltam, de macerásabbnak tűnik... A monitoron meg azt jelenítek meg, amit akarok. Jah és azért ne kelljen a fél fürdőt lebontani, ha meghibásodik:P Esetleg más javaslatot is szívesen veszek, amivel feldobható az amúgy nem túl nagy fürdő (sarokkád, kis kézmosó, WC, mosógép. Fentre meg rejtett holkerléces ledszalagra + spot gondoltam).
A fürdő 260x260-as, belépve jobb oldalon ablak, szembe meg ferdetető (kb 110cm-től, 45 fokban) -> Ide esetleg tetősíkablak is kerülhetne...
Köszi, annak aki segít:)
Én korrózió álló lemezből (akár szálcsiszolt) csináltatnék neki egy kis dobozkát. Az elejére plexit, vagy üveg lapot tennék. Úgy oldanám meg, hogy keretestől kipattintható, vagy lecsavarozható legyen.
Kell neki egy mélyedés, meg áram és kész. Valami ilyesmire gondolok, csak én nem hagynék ekkora keretet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!