Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek az ágyneműta...

Mi a véleményetek az ágyneműtartós ágyról?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy hallottam olyat, hogy beroh*dnak az ágyneműk benne. Meg bebüdösödik, mert nem tud szellőzni.

Erről tapasztalat?

Ilyesmire gondolok:

[link]

2019. jan. 2. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szoktak szellőzőt tenni a keretre (pl furnak két nagyobb lyukat a fejrésznél alulra) De ha penészedésre hajlamos a szoba ahova szánod, akkor inkább ne vegyél ilyet, mert valóban be fog dohosodni a szellőzők ellenére.
2019. jan. 2. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

azert amit linkeltel agy nem az a fajta amiben olyan konnyen bedohosodnak a cuccok.

ennel a fiuk nem fog belecuppanni a keretbe,lesz hezag,maris sokkal levegosebb.kb mint egy sima szekreny.

ahogy latom a matracot is kulon kell venni hozza.nekunk a matrac sarkanal is van egy kis hezag ahol szinten eri levego az agynemu tartot.igaz a mienk nem fiokos,hanem felnyitos.de gondolom ezen az agyon is agyracs van.

a dohosodas inkabb azokra az agyakra jellemzo,amiknek egyben van a matracuk az agyraccsal,tudod az a regi fajta rugos karpitos francia agy.

mert annal az egesz felso resz rafekszik a keretre.

szerintem ebben az agyban amit linkeltel nem fognak dohosodni az agynemuk

2019. jan. 3. 06:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én évtizedek óta használok ilyen ágyakat, még soha nem dohosodtak meg benne az ágyneműk, még nem is hallottam ilyesmiről. Most is ilyen ágyam van, semmiféle szellőzőnyílás nincs az ágyneműtartós részén, mégsem penészednek meg benne a holmik, pedig még a kutya is a paplanon alszik éjjel. Mi mindig hagyjuk kicsit szellőzni, kihűlni az ágyneműt felkelés után mielőtt beágyazunk, ez is nagyon hasznos a dohosodás ellen. És naponta kiadós szellőztetés a szobában (meg a házban).
2019. jan. 3. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mióta az eszemet tudom ilyenben alszom. Nyugi, semmi gond. Nem légmentesen zárnak ezek, olyan nincs.
2019. jan. 3. 08:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2019. jan. 8. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban használod, vagyis nap mint nap kiszeded belőle meg visszateszed az ágyneműt, akkor ideje sincs berohadni. Én se hallottam még ilyet. Szerintem csak ágyneműtartósat érdemes venni a helykihasználás miatt.
2019. febr. 16. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!