Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kitől kérhetnék segítséget...

Kitől kérhetnék segítséget lakberendezés, falszín kiválasztásban?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy vannak elképzeléseim, de hozzáértő segítség kellene a véglegesítéshez. Vettünk egy házat és nem tudok egyedül dönteni, milyenek legyenek a falszínek. Azt tudom, hogy nem egyszínűre szeretném, de hogy milyenre pontosam, hogyan állítsam össze a színeket, mintákat, nincs ötletem. Sajnos itt Kecskeméten nincs is sok ismerősöm, barátnőm, aki segíthetne. Egyszer már festettünk az én ötleteim alaján, de nem sikerült túl jól, át is kellett festeni. Na ezt szeretném most elkerülni.

Kit lehetne felkérni segítségül, aki jutányos áron adna ötleteket, tanácsokat?

2010. jún. 28. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor én ilyen cipőben jártam, vettem egy könyvet ahol ötletek voltak, színkerékkel kombinálva. Belövöd hogy melyik szín tetszik és három vele harmonizálót mutat hozzá :)
2010. jún. 28. 22:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, esetleg megírnád a könyv címét?
2010. jún. 29. 18:59
 3/3 Ofília ***** válasza:

Lakberendezőtől.Egyébként erre van egy nagyon jó program én azzal terveztem meg a lakásomat. Sweet home a program neve.3D-s ráadásul! :)

[link] Innen letöltheted.Magyar nyelvű és egyszerű kezelni.

2010. júl. 19. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!