H rendelek egy szárítógépet a Media Markt-ból online házhoz szállítással, akkor azt felhozzák nekem az első emeleti lakásomba, vagy lerakják a ház előtt?
Érdemes azért előtte egyeztetni.
Ezt olvasom az oldalon:
"Háztartási gépek esetében a szállítás részleteinek egyeztetése miatt ügyintézőnk keresni fogja Önt megadott elérhetőségei egyikén."
Sőt lejjebb:
"Kérésre díjmentesen elszállítjuk régi készülékét. Az elszállítás feltétele, hogy a leadandó készülék a kiszállítás helyszínén legyen, és szállításra készen álljon."
Mondjuk nekem is felhozták a harmadikra, amikor a csereprogram keretében vásároltam.A hűtőt is és a mosógépet is.
Nem köteles felvinnie, de némi borravalóért felviszik.
Ebből élnek.
Amennyire tudom, kötelesek felvinni és ahogy valaki írta fentebb, ki is kell bontaniuk.
Nekem a helyére is betették a hűtőt, beüzemeltük és addig nem mentek el, amíg meg nem győződtek róla, hogy hűt.
Bár ez Euronics volt
"Nem köteles felvinnie, de némi borravalóért felviszik."
Ha nem hozzák fel nem fogja átvenni. Ha nem veszik át akkor nem fizetik ki nekik a fuvart és még jól le is cseszik őket.
Nem jól tudod, a kapuig kell vinniük.
Az emelet már megbeszélés kérdése.
Köszönöm a válaszokat!
Felhozták volna valóban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!