Mit csinálak a szobám falával? Nem festhetem át és így utálom a szobám
Figyelt kérdés
Szóval nyáron lett felújítva a szobám. Minden bútorom fehér amiket én választottam és még mindik nagyon tetszik a szoba elrendezése is, a baj az hogy a fal szürke, de nem is valami szebb árnyalat hanem ez a kicsit kékes szürke, és én gyűlölön ezt a színt és még egy kék-fehér-szürke-fekete csíkos szőnyegem van, amit szintén én választottam és tetszik, de a falak miatt a szoba összhangja borzasztóan rideg és rossz kedvem lesz már csak attol is hogy bemegyek a szobámba. És a szüleim nem engedik átfesteni, mert állítólag ezt én akartam, az tény hogy mondtam hogy ez a szín tetszik, mert akkor még nem választottam ki az új bútoraimat. De én nem mondtam hogy biztos vagyok benne hogy szürke falat szeretnék erre egyszer csak megvették a festéket és amikor nem voltam otthon kifestették a szobámat amikor megígérték hogy festhetem én. Amikor kész lett és láttam kb hányingerem lett ettől a színtől és nagyon utálom azóta is. A kérdés az hogy hogyan tegyem egy kicsit melegebb hangulatúvá a falakat. Próbáltam teleragasztgatni képekkel az asztalom folott, es az tetszik is, csak nem tapetazhatom ki fotokkal az egesz szobam mert az már gáz. Milyen díszeket készítsek? Venni nem nagyon tudok semmit, képkereteket kértem de azt azóta sem kaptam (nem anyagi helyzett miatt, mert lenne miből nekem dekorációkat, festéket venni). Szóval kérlek titeket hogy olyan faldekoráció ötleteket írjatok nekem amikhez nem kell sok dolgot venni, és nem kell nagyon sokat dolgoznom vele. A válasokat előre is köszi!!! 26/l2018. nov. 25. 14:25
1/4 anonim válasza:
Amikor megláttam a korod, azt hittem, hogy egy vicc ez a kérdés.
De na, próbáljunk meg komolyan válaszolni. Ha van pénzed, vegyél festéket, aztán fesd ki a szobádat. Nagyjából ennyit tudok mondani erre.
21/f
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam a lorom 16/l
2018. nov. 25. 15:05
3/4 A kérdező kommentje:
*korom. 26 évesen azért remélem hogy már nem fogok a szüleimmel lakni
2018. nov. 25. 15:06
4/4 anonim válasza:
Próbálj nagy lepedő vagy szőnyegszerűségeket keresni és azt feltenni. Vagy mondjuk valami meleg fényű fénygirlandot amit rögtön bekapcsolsz ha bemész a szobádba.
Ilyesmi. De szerintem próbáld meg megbeszélni a szüleiddel, hogy nem tetszik így, előfordul az ilyesmi mindenkivel, hogy nem tudja fejben elképzelni, hogy milyen lesz, ez nem a "te hibád". Esetleg ajánld fel hogy kifested az egészet te, nekik nem kell, csak megvenni a festéket...Gondolom nem 50 négyzetméteres a szobád és nem egy ökör ára lenne a szobádba a falfesték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!