Irodai vagy gamer szék otthonra? 60-80 ezer ft körül
egészség szempontjából jobb az elsők közül választani?
Otthoni használatra lenne
Nekem egy gamer széket "ajándékozott" a lakótársam. Hát borzalmas. Egyszerűen nem kényelmes ülni benne, nem tudom úgy beállítani, hogy jó legyen. Konkrétan 5 perc után fáj benne a derekam.
Persze nem minden szék ilyen, de sok esetben kényelmesebb egy sima konyhai szék is.
Én azt javaslom menj el olyan helyekre ahol személyesen kipróbálhatsz több féle széket!
Én eddig is elvoltam a ratyi széken, jól birom az ülést napokon át is (kockultam s rengeteget dolgozok aztal felett/alkotok)
Ideje volt lecserélni a kicsikét, mert nem illett a modern szobához s amikor megtaláltam azt az új széket bele szerettem.
Fehér bőr kör alapú ülőrész, félköríves háttámla s kéztartó egy formában, állítható magasság, gurulós. Kényelmes minden pózban.(45ezer)
Van ehhez hasonló bárszék is, de az 3x ennyire kisebb.
Szóval szerintem te is nézz körbe s próbálgasd.
(az "egészséges" egyenes hátra tervezett székek szörnyűek + mindenkinek más más a törzse hossza, ezért hülyeség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!