ugye a "lyuk a földben"-hez ez áll közelebb, majd ennek a kellemetlenség okán lett fejlesztve a másik, ahol van az átmenet
(a "fröccsenős" mellett szoljon, hogy annak nincs úgy szaga, a víz miatt)
amúgy mielőtt a nagy dolgod végzel, rakj egy kevés wc papírt, úgy nem fröccsen fel (legalább is kissebb a valószínűség)
2018. okt. 13. 18:09
2/16 anonim válasza:
Nyilván közvécékben azért van ilyen rögtön vízben eltűnős, mert különben iszonyú bűz áradna. De megnyugtatlak, én se bírok ilyet használni, egyszerűen botrányos... Valóban, ki kell bélelni egy adag papírral, akkor nem fröcsköl vissza. Ami a mi volt előbbet illeti, ez a fajta vécé sose volt, mert huszonéve a kertivécébe jártunk, ahol legalább egy métert esett száraz homokra, tehát nem volt, ami fröcsköljön. Hogy ne legyen szaga, én mindig utána szórtam egy kis homokot.
2018. okt. 13. 18:19
3/16 anonim válasza:
Talán az jobb, amikor egy rendesebb kábelt fektetsz amikor leszakad végigkeni az alvázodat?
2018. okt. 13. 18:24
4/16 anonim válasza:
Sokan a papírból "fészekrakás" módszerével akadályozzák meg hogy visszacsapjon a kaksi, és csupa vécévíz legyen a segged (nem túl higiénikus valóban).
2018. okt. 13. 18:31
5/16 A kérdező kommentje:
Hat koszi a valaszokat :D
Szag a masik tipusu wc-nel sincs ,ha rendesen lehuzod. Nemtudom milyen kabeleket fektetsz (nemtudom hanyadik valaszolo voltal) ,de velem meg nem fordult elo az,hogy vegigkarcolta volna az "alvazam" :D
2018. okt. 13. 18:36
6/16 anonim válasza:
Papírral teljesen jól megoldható a probléma. Én se szerettem mikor albiban ilyen volt.
De valóban nagy előnye, hogy sokkal kevésbé bűzlik.
További problémát jelent, ha széklet mintát kell vinned orvosi vizsgálatra. Na az a nem egyszerű itt :D
2018. okt. 13. 18:37
7/16 anonim válasza:
Ha mintát kell vinned a csokisvirsliből, azt újságpapírral oldottam meg :D A szükséges mennyiséget bele a kis edénykébe, a többit meg elégettem az újságpapírral együtt. Sült kaki :DDDDDDDDD
2018. okt. 13. 18:41
8/16 anonim válasza:
Eddig csak egyszer, szállodában volt dolgom (haha) ilyennel, mert panelban nőttem fel, de az első megrökönyödés után megkedveltem, mert van egy igen nagy előnye: lehúzás után sosem kell visszanyitni a vécétetőt és megnézni, hogy meg kell-e sihatolni kefével, ugyanis nem hagy nyomot a cucc. Ez azért tök jó, azt ismerd el.
2018. okt. 13. 19:30
9/16 anonim válasza:
"Szag a masik tipusu wc-nel sincs ,ha rendesen lehuzod"
Lehet nem értetted pontosan. Kijön a kábel és szinte rögtön víz alá süllyed, így kevésbé van szaga. A másik típusnál mindenképp valamivel tovább szagosodik, még ha nagyon gyors vagy akkor is.
2018. okt. 13. 21:19
10/16 anonim válasza:
Ez a csobbanásos megoldás lehet, hogy higiénikusabb és (különösen ott, ahol személyzet takarítja) gyorsabb tisztítást biztosít. Ámde van egy nagy hátulütője, nem lehet azonnal megvizsgálni. A széklet mindenkori azonnali megvizsgálásának óriási egészségügyi jelentősége van, az ember azonnali információt kap emésztőrendszere állapotáról: az emésztettségről, vér megjelenéséről, esetleges bélférgekről, a szervezet dehidratáltságáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!