Van ilyen bútor kereskedés?
Írnátok olyan bútor kereskedést, ahol ha tetszik egy kanapé de nincs az adott színben, áthúzzák nekem? Szóval ha tetszik a formája de csak fekete-fehérben van, attól még megtudom rendelni fekete-szürkében. Néztem 1-2 üzletnek (Ikea, Kika, Jysk, Mömax, Praktiker) a honlapját de ott nem találtam erre opciót. Lehetséges, hogy attól még foglalkoznak ezzel?
Köszi!
Kisebb bútorkereskedésekben előfordulhat, akik itthonról rendelik meg a beszállítóktól (bár ekkor sem biztos, hogy van színminta-kollekciójuk hozzá).
Nagyokat felejtsd el, teljesen rugalmatlanok.
Én készíttettem egy sarok-garnitúrát. Láttam neten egy képet, de legközelebb csak Ausztriában találtam volna készleten. Így kerestem egy egyedi bútorok gyártásával is foglalkozó kárpitost, aki képek alapján legyártotta nekem, illetve változtattunk rajta formailag, méretileg is.
Árban nem nagyon jött ki olcsóbbra, de egyszerűbb volt itthon legyártatni a módosításokkal együtt.
Pont a nagyokról, akiket felsoroltál nem tudok én sem nyilatkozni, de azt tudom, hogy majdnem minden bútorkereskedésben vannak szövetminták, amikből választhatsz.
Nem áthúzzák, hanem megrendelésre legyártják neked pár nap alatt.
Persze a lehetőségeknek határt szab, hogy hol élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!