Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az ikea konyha jó minőségű?

Az ikea konyha jó minőségű?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 21:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2010. jún. 22. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, különösen azok a modellek, amikre hosszú garanciát vállalnak. De még a "mezítlábasok" is nagyon jók, strammak, hosszúéletűek.
2010. jún. 22. 22:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Most Kika-s konyhám van, előtte Ikeás volt. Ha költözöm, újra Ikeás lesz (ha megtehetem). Praktikus, jó kis ötletek vannak a mezítlábasoknál is... A Kika-é olyan mintha egy nappali szekrénysort vettem volna, nincs benne semmi "rafinéria".
2010. jún. 22. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
ha igazán jó minőségűt akarsz csináltatsz magadnak.
2010. jún. 23. 03:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekünk is az van!
2010. jún. 23. 06:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bevált.kiváló minőségű,és az ára is sokkal jobb mint ha méretre gyártatnád.én annak idején kértem árajánlatot,de mdf-lapból csináltak volna annyiért,mint amennyi a tömörfa lett végül.Egy év garanciát adtak volna,az ikeaban pedig tízet.
2010. jún. 23. 08:20
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Jó minőségű, de iszonyatosan drága. Mi is kértünk árajánlatot egy konyhabútorra, de olyan hajmeresztő árat mondtak rá, hogy inkább megcsinálta a párom, kb. negyedárból. Az ikea sok kérésünket nem is tudta teljesíteni (sok minden kellett ami nem szabvány), de legalább így most van egy gyönyörű konyhaszekrényünk szuper minőségben, teljesen ránk szabva nagyon olcsón.
2010. jún. 23. 10:40
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

A párod negyedáron megcsinálta? Hááát, amikor én néztem, én is meg akartam csinálni, aztán rájöttem, hogy anyagárban adja az ikea a kész bútort... Úgyhogy biztos ingyen szerezte a párod az anyagot...

Vegyünk egy alap szekrényvázat:

Én 2500-as bútorlap, 2000-es hátfal, 200-as élzárás árakkal számoltam. Így egy 50x70-es szekrényváz faanyagának ára 4080-ra jön ki. Csavarok, tiplik, excenter ára legyen össz egy ezres. 5eFt-nál járunk. Az excenterek, tiplik, falhoz rögzítő elemek helyét fúrogathatod ki, félrefúrod, átfúrod, pötsölsz vele stb.

Vagy mindezt megveszed készen az ikeában 4600-ért.

2010. jún. 23. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:
36%

Mi az, hogy félrefúrod meg ilyenek? Kétszr mérünk, ztán fúrunk :)

Én írtam délelőtt, hogy mi inkább megcsináltuk.

És nem ingyen szerezte, hanem szépen leszabatta a lapszabászatban. Nekünk az ikea a 3,20 m-hosszú konyhabútorra 570 e Ft-os árajánlatot adott és pesze akkor minden szabvány (olcsóbb lett volna ha fehérben kérjük, de ki akar ronda fehér bútort?) Rádásul a cseresznye szín adott volt mert minden más konyhai bútorunk cseresznye színű. a szekrény a szerelvényekkel és mindennel együtt 120 ezer Ft-ból kijött. És olyan, amilyet mi akatunk. A maradékból meg profi konyhagépeket tudtunk venni :)

2010. jún. 23. 20:20
 10/11 anonim ***** válasza:
5%

Nekem egyszer volt, de többet nem lesz Ikeás.

Azóta máshol is csináltattam, és most már tudom, mi a különbség egy futószalagon készült bútor, és egy normális konyha közt.

Például a kiszolgálás...

2010. aug. 26. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!