Az ikea konyha jó minőségű?
A párod negyedáron megcsinálta? Hááát, amikor én néztem, én is meg akartam csinálni, aztán rájöttem, hogy anyagárban adja az ikea a kész bútort... Úgyhogy biztos ingyen szerezte a párod az anyagot...
Vegyünk egy alap szekrényvázat:
Én 2500-as bútorlap, 2000-es hátfal, 200-as élzárás árakkal számoltam. Így egy 50x70-es szekrényváz faanyagának ára 4080-ra jön ki. Csavarok, tiplik, excenter ára legyen össz egy ezres. 5eFt-nál járunk. Az excenterek, tiplik, falhoz rögzítő elemek helyét fúrogathatod ki, félrefúrod, átfúrod, pötsölsz vele stb.
Vagy mindezt megveszed készen az ikeában 4600-ért.
Mi az, hogy félrefúrod meg ilyenek? Kétszr mérünk, ztán fúrunk :)
Én írtam délelőtt, hogy mi inkább megcsináltuk.
És nem ingyen szerezte, hanem szépen leszabatta a lapszabászatban. Nekünk az ikea a 3,20 m-hosszú konyhabútorra 570 e Ft-os árajánlatot adott és pesze akkor minden szabvány (olcsóbb lett volna ha fehérben kérjük, de ki akar ronda fehér bútort?) Rádásul a cseresznye szín adott volt mert minden más konyhai bútorunk cseresznye színű. a szekrény a szerelvényekkel és mindennel együtt 120 ezer Ft-ból kijött. És olyan, amilyet mi akatunk. A maradékból meg profi konyhagépeket tudtunk venni :)
Nekem egyszer volt, de többet nem lesz Ikeás.
Azóta máshol is csináltattam, és most már tudom, mi a különbség egy futószalagon készült bútor, és egy normális konyha közt.
Például a kiszolgálás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!