Szeretnék venni FA wc ülőkét MŰANYAG zsanérral. Hol kaphatnék/rendelhetnék? Mert sehol sem kapok/találok.
Figyelt kérdés
Azért műanyag zsanérral, mert a fém előbb-utóbb berozsdásodik. Az anyaga azért legyen fa, mert szeretnék GUMI ütközőt alulra becsavarozni, nálunk a műanyag ütközők hamar "széttöredeznek".2018. szept. 7. 17:03
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és fehéret szeretnék!
2018. szept. 7. 17:10
2/3 anonim válasza:
Nem fehér, hanem natur fa (rétegelt lemez).
Hiába fested le, a festék az óhatatlan nedvesedés miatt a nedvességnek kitett helyeken hamar lepattogzik, tehát elégedj meg a naturral és azonnal lakkozd le, meghosszabbíthatja az élettartamát.
Én tökéletesen egyetértek az ízléseddel és tapasztalatoddal, csak hát a feleségem ezeket az elegáns kinézetűeket kedveli, amelyeket pár év után el kell dobni. Én azonban előrelátó vagyok, így a régi rétegelt lemez ülőkét felvittem a padlásra, mert eljön majd az ideje, amikor ismét használatba kell venni.
3/3 anonim válasza:
Miért nem külön rendelsz műanyag zsanért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!