Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hülyeség lenne ikeàs bùtorokat...

Hülyeség lenne ikeàs bùtorokat venni?

Figyelt kérdés
Költözni szeretnèk, 3. emeletre, ès gondoltam veszek pàr ikeàs bùtort,mert könnyebben felviszem ès majd összerakom a lakàsban. Strapabìrók ès jók ott a bùtorok? Pl egy àgy vagy ilyesmi? Nem voltam mèg ikeàban ès nem is volt onnan mèg semmim.

2018. aug. 31. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne hülyeség? Én szeretem az Ikeás bútorokat.Az Ikeában is van jobb és rosszabb minőség....Albérletbe mész v. sajátba? A face-n vannak Ikeás csoporto ,érdemes belépni,sokszor adnak el jó cuccot jó áron ...pl.

[link]

2018. aug. 31. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én IKEÁs bútoraim elég jól bírják. Az ágyam konkrétan 9 éve van meg, semmi baja.
2018. aug. 31. 18:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Alberlet lesz, koszonom, megnezem a csoportot.
2018. aug. 31. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is van pár, semmi bajuk, kifejezetten szeretjük őket és ami külön szimpi, hogy baromi ötletesek. Pl. a sablon méretű polcaikhoz lehet venni ugye belevaló kosarakat, vagy macskakuckót. Ezt kifejezetten csípi a macsekunk.

Ki kell próbálni mindent a bemutató részen, húzgálni a fiókokat, eldőlni az ágyon, hogy érezd mennyire stabil neked. Van silányabb minőség is és jobb is. Ezt nyilván az árak is mutatják.

2018. szept. 2. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lenne hülyeség. Sőt.
2018. szept. 4. 06:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Kifejezetten jó cuccok vannak az ikeában. Persze van itt is 15 és 150 ezer forintos kategória mindenből.

Nekem alapvetően olcsóbb-egyszerűbb bútoraim vannak, de semmi bajom velük.

2018. szept. 7. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tényleg nagy előnye a hordozhatóság.

Nekem egy Kallax szekrény van, 180x180 centi összerakva, darabokban elfér autóban. Asztal szintén stabil, tartós és levehető lábai vannak. Van egy Breim gardróbom szintén kézben szállítható. Illetve tároló dobozok, egyebek amik szintén helytakarékosak, mindamellett hogy mértéktelen cucc beléjük fér.

Albérletben vagyok, de így legalább saját bútorokkal körülvéve, amik jó állapotúak, fiatalosak nem nagymama levetett szekrényei.

2018. szept. 7. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!