Mi a véleményetek az RS bútorüzletről? Drága üzlet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 13:55
1/7 anonim válasza:
Drága.És nem túl jó minőséggel dolgoznak.Nem ajánlom!
2/7 anonim válasza:
Üdvözlöm!
Ha minőségi és megfizethető bútort szeretne,állok rendelkezésére!Beépítést is vállalok,egyedi és sablon tervezésű bútoroknál is!
Ha érdekli,küldjön privát mailt,és megbeszéljük!
3/7 anonim válasza:
Mi a céges konyhabútorokat vettük tőlük, nem volt velük problémánk. Az akciós bútoraik nagyon jó árban vannak és pontosan szállítanak is.
6/7 anonim válasza:
Én eddig még csak egy szobainast vettem ott és nagyon elégedett vagyok vele. 2500 v 3000 Ft volt, fából van és egy csomó rúd van rajta, sokkal több ruha ráfér, mint az általában kaphatókra.
Az viszont tény, hogy a bútoraik jó része olyan, mintha 15 éve ott állna, kb az a dizájn :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem abszolút megfizethető árai vannak. Aki szereti az egyszerű kinézetű (nem túl modern/dizájnos)bútorokat, azoknak tudom ajánlani.A minősége is jó. És az eladók nagyon segítőkészek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!