Ekkora ágyra mekkora lepedő kell, és hol tudok venni olyat?
A matrac méretei:
magasság: 200 cm
szélesség: 183 cm
mélység: 20 cm
Mekkora lepedő kell erre? Nyilván az oké, hogy minimum 200x183-as, de ha gumisat veszek abból mekkora kell?
Azért kérdezem, mert egyrészt nyilván valamennyinek le kéne lógnia minden oldalon, hogy be tudjam tűrni, ne csúszkáljon, de a lepedők konfekció méretek.
A 160-as gumisat nem merem megvenni, mert szerintem 20 centit tuti nem nyúlik. Vagy hogy van az méretezve? Az IKEA-s 240x260 meg túl nagy szerintem...
Ezeket néztem eddig:
Utóbbinál pl nem egyértelmű, mert gumis... a mélység is bele van számolva a 180-ba és a 200-ba, vagy hogyan? Mivel az ágy szélessége 183, ez is kicsi, de nem tudom, mennyit számít a gumi..
Ezeket is néztem, de itt is a 180-tól félek... Mondjuk a 28 meg 8 cm-rel több a 20-nál, csak így meg a varrás nem a matrac szélén lesz.
Ez nem egyedi, hanem standard méret.
Erre a matracra 180 cm matracra valót kell venni. Nem azt jelzi a méret, hogy milyen széles a lepedő, hanem azt, hogy mekkora matracra való.
Nézd meg a tchibo.hu-t. Nagyon jó minőség, és többféle matracmagassághoz árulnak. Az ikeás a nyomába sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!