Nagyobb dobozra lenne szükségem, eléggé nagyra, azt honnan tudom beszerezni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 21:35
1/4 anonim válasza:
Nem tudom lehetséges-e még ilyesmi,de én régebben költözködéskor boltokból és gyógyszertárból kértem nagy dobozokat.
2/4 anonim válasza:
Igen én is ezt akartam javasolni...mondjuk hűtő doboza az elég nagy...próbáld meg a kisebb elektronikai boltokban, de lehet még a nagyobbakban is sikerülhet hozzájutni
3/4 anonim válasza:
Mi is boltokból, ingyen szedtük össze! Nagyobbakat a hipermarketekből (auchan, tesco, cora, stb.) és műszaki áruházakból (media markt) lehet kérni, kisebbeket pedig a dm-ből, rossmanból szoktam kunyerálni (pl. farsangi robot jelmezhez).
4/4 anonim válasza:
Én is ezt akartam írni, hogy ha van a környéketeken nagyobb hipermarket, ott általában szoktak lenni nagy dobozok és adni is szoktak belőlük. Már ha nem Szegeden laksz! Tapasztalatból írom, hogy ott kb 10 üzletet is végigjártam és ebből egyben adtak dobozt. A többi helyen mind azt mondták, hogy nem lehet elvinni. Pedig láthatóan hegyekben állt náluk az üres kartondoboz.
Ezzel szemben Pécsen és Budapesten is rögtön az első helyen, ahol kértem, egy halommal adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!