Indukciós főzőlap hibái? Valaki tapasztalt már hasonlót? Vagy járt már pórul hasonló miatt? Eddig csupa pozitiv kommenteket olvasok a neten róla, valakinek volt már vele baja?
2016 áprilisban vettem whirlpool indukciós főzőlapot!
Gondoltam egyszer költ rá az ember akkor, ha magasabb kategóriásat választok, talán kiszolgál átlagosnál hosszabb ideig... Külföldön élet évi 3 hónapban hvi 5-6szor használtam eddig szóval nem 4fős családra főztem rajta minden áldott nap:(
Ma reggel ugyanis ez történt:
Soha sem volt ilyen problémám megvettem rögtön az indukciós lap mellé a méregdrága 13000.ftos DIREKT INDUKCIÓSLAPHOZ való kotyogós kávéfőzőt is!
Minden flottul ment kitapasztaltam mennyi vizzel mennyi kávéval hanyas fokozaton... stb... erre ma reggel 7esen kikotyogott hallottam mondom rohanok elzárni, de addigra befeketedett a főzőlap és szétolvasztotta a konyhai munkalap anyagát is... borzasztó ijesztő volt .. aztan félóráig nem hűlt ki... mikor 1 2 perc alatt újra csuma hideg.... volt eddig mindig máskor.. ezert is esett rá a választásomm annó többek közöttt.. természetesen pont 2 év 3 hónapra jött ki ez a probléma tehát garancia nyista... ilyenkor lehetmég fogyivéddelemez kopogtatni ilyesmivel egyáltalán? Most akkor tropa ennyivolt végleg tönkrement a több100ezres indukciós lap??? Várom a válaszaitokat! köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!