Szerintetek nem ízléstelen a famintás kerámia járólap? Két, egymástól merőben eltérő anyag házassága.
Gondolkodom rajta, mert kinézetre praktikus és lakályos, de mégis ellentmondásosak az érzéseim, félek, hogy 10 év múlva nagyon cikinek fog számítani. És ugye az ember nem 10 évre burkol.
Akinek ilyen van lerakva, megosztaná a tapasztalatait, nem bánta-e meg?
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!
Igen, nem túl pontosan fogalmaztam meg a kérdést, de az egyik Válaszoló megfogalmazta helyettem: azért ódzkodom a famintás kerámia burkolattól, mert hidegburkolatra van ráfestve melegburkolat. :-) És számomra ez kissé ellentmondásos...
A famintás laminált padlóval esztétikailag azért vagyok jobban megbarátkozva, mert a laminált padló melegburkolatnak számít, ugyanúgy mint a fa. És tudtommal van is az anyagában valamennyi fa. Még ha nem is a látszó felületén. :-)
Ami az anyagiakat illeti, a pénztárcánkhoz a laminált padló lenne az ideális, de sajnos azt épp a műanyag felülete miatt nem kedvelem. Nagyon vonzza is a port.
Fa parketta/svédpadló sajnos szóba se jöhet az ára miatt.
Marad a kerámia.
Minden Válaszolóval egyetértek amúgy :-)
És amúgy tényleg minden divatjamúlt lesz 10 év múlva :-(
Ja, ma már nagyon szép famintás kerámiák vannak a piacon... bár minél élethűbb a faminta, annál drágább sajnos :-(
És igen, olyanra gondolok, amilyet a 6. Válaszoló belinkelt.
Nekem sem tetszik. A laminált padlóra hasonlít, írta valaki az elején. Nos, az nem egy érdem: laminált padlót sem tennék le soha. Csak valódi fát.
Olyna divat ez, mint egy időban a mozaikcsempe, meg a színezett/kép elé rakott üvegburkolat a konyhapultok felett. Tömegeke követik és nem kifinomult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!