Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Isme rtek olyan oldalt, ahol...

Isme rtek olyan oldalt, ahol emberek töltenek fel képeket saját lakásukról?

Figyelt kérdés
Elősorban olyan oldal kellene, ahova a lakás kreatív dekorálását szemléltetendő írnak az emberek. Minden oldalon csak az IKEÁS (és egyéb) egyenbútorokból millióékért megalkotott lakáskompozícióükat láthatom. Engem inkább az egyedi megoldások érdekelnének:) Tudtok ilyet?
2010. jún. 19. 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, lehet, h nem ilyen válaszra gondoltál, de sztem pl. az ilyen ingatlanok értékesítésével foglalkoztató oldalak pl. ingatlanbazár.hu vagy ingatlan.hu. Volt már, hogy ilyen oldalról szereztem ötletet, hogy ezt-azt hogyan oldjam meg :)
2010. jún. 19. 02:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak az a baj velük, hogy ott nagyon elvétve találnék olyat, ami nekem kellene. Szerintem legalábbis:)
2010. jún. 19. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

nézzél olyan műsorokat ami erről szól

vagy

az IKEA honlapja

nem sok de legalább vmi

2010. jún. 19. 16:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Pont az IKEÁs megoldásokat akarom elkerülni. Nincs pénz új bútorra.
2010. jún. 19. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Saját lakásról nem hiszem, hogy tesznek fel képeket (már csak biztonsági okokból sem), de nem is volna sok értelme, mert a legtöbb ember nem desinger, lakberendező:)

A megoldás, amit én alkalmazok: van pár stílus, ami tetszik. Ilyeneket a kül. lakberendezéssel foglalkozó oldalak (vagy DEKO tv) szépen bemutatnak, gyűjthetem az ötleteket. Aztán -és itt jön a lényeg-, beszerzem a lomis piacon, vagy elkészíttetem asztalossal-üvegessel stb. sokkal kisebb áron.

Persze az ezzel járó munka is több, nem csak megveszem a kiszemelt árut és kész. Először is tervezés, aztán utánajárás, alkudozás, szervezés, ismeretségek kötése és így tovább. De én imádom:)!

2010. jún. 19. 19:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Én elsősorban nem bútorokra gondolok, nem férne el a lakásomban, hanem dekortippekre.
2010. jún. 19. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak kimondottan ilyen magazinok, az újságosnál is körülnézhetsz.
2010. jún. 20. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!