Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nagyon sötét a szobám, és hát...

Nagyon sötét a szobám, és hát elég unalmas. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 15:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

[link] ?

Én most festegetem az enyém, ez csak ötletnek jó. Kézügyesség megvan, így inkább én csinálom :D (egyszerű temperával is szép.)

2010. jún. 20. 21:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Már láttam ugyan olyan alapterületű szobát, kék és sárga kivitelbe... a kék nagyon nyomasztó volt, ahogy beléptem fuldokoltam tőle :( még sötétebb és kisebb lett... én sárgapárti vagyok, ahhoz még megy is a kék függöny :) de a te szobád lesz...neked kell tudni, hogy mi az ami jó...

Egyébként gyertyák helyett már lehet kapni műgyertákat is, abba csak egy kisebb égő (kb karácsonyfás) kell és nagyon hasonlít az igazira...

2010. jún. 28. 08:54
 13/18 anonim ***** válasza:

A képkollázs inkább díszítésre szolgál, de elmondom.

-az első variációban egy madzagra felragasztasz néhány képet, majd azt egy mosolygó száj alakban felfüggeszted a falra. Ha akarod, ragaszthatsz két képet fölé szemnek, úgy igazi vidám hangulatot varázsol. Szóval ilyen lesz, csak fordítva " :) "

-a másik ötlet lehet világosít is kicsit. Veszel 4, de akár több A4-es fehér lapot (de lehet más színű is), és teleragasztod számodra kedves képekkel. Ne egyenletesen ragaszd őket, hanem összevissza, így lesz igazi a hatás. Ha több fehér helyet hagysz köztük, akkor még világosít is a szobán.

2010. jún. 28. 09:59
 14/18 anonim válasza:

Szia! Mikor mi új házba költöztünk, a régi közel 20 m2-es szobámból át kellett költöznöm egy kb 8 m2-es szobába. gondolhatod mennyire örültem. főleg, hogy a cuccaim fele nem is fért be. elkeseredésembe kitaláltam, hogy ezentúl mindent, ami aranyos, vidám, színes, vagy egy emlék.. bármi legyen az, kiteszem a falamra. Most úgy néz ki a szobám, hogy akárki belép, csak néz, hogy milyen szuperül néz ki, és egy forintot nem költöttem rá. vízfestékkel festettem a falra, befestettem a kezem szinesre és összetapicskoltam a falat, kedvenc idézeteimet felírtam, moziba voltam a barátommal, kitettem a mozijegyet, hogy emlékezzek arra a napra, voltak színes madártollaim (anno vettem hobbiboltba) azt is kiragasztgattam csomó színűt, sörnyitó, amit egy bulin szereztem, koncertjegyek, egy színes zokni... :):) akkor pl utcatáblák, képeslapok, szórólapok, stoptábla, garázsbejárat tábla... :)) nagyon hangulatos!! a legjobb szerintem, ha csak úgy randomba összefested a falat azzal, ami eszedbe jut, tetszik stb...

ha persze a szüleid megengedik...:S nekem nem szólnak bele szerencsére... SOK SZERENCSÉT!!! (17L)

2010. júl. 19. 13:42
 15/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ, majd megpróbálom... sajnos anya nem engedi a falfestést...
2010. júl. 19. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Több kicsi, eldugott világítótest. Nekem van a tévé mögött, a videószekrényben, a sarokban spot jellegű lámpa. Nagyon hangulatos.
2010. júl. 19. 14:15
 17/18 anonim válasza:
húzd le a redőnyt hogy még sötétebb legyen és ráncs rá a bounty ra
2010. júl. 29. 00:02
 18/18 A kérdező kommentje:
már remélem minden meg fog oldódni! rakunk egy ablakot a szobámba és le lesz festve.
2010. júl. 29. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!