Lemoshato falfestek, esetleg valami más tanács erre?
Figyelt kérdés
A kislanyunk miatt a ferjem lamberiat szeretne hogy ha ossze fogdossa akkor csak le keljen torolni. Viszont nekem nem tetszik a lamberia en nem szeretnem.
Halottam a lemoshato falfestekrol de nem tudom mennyire lehet benne bizni. Van valakinek tapasztalata rola?
2018. júl. 2. 22:53
1/2 anonim válasza:
Mi Dulux EasyCare festékkel festettünk, 2 rétegben tökéletesen lemosható(így is ajánlják)így bátran ajánlom én is. Sima vizes szivaccsal lemosható róla a szennyeződès. Nem a legolcsóbb festék, de a lambériánál mindenképp olcsóbb, és szerintem esztétikusabb is
2/2 anonim válasza:
Nálam is Dulux EasyCare van a lakásban. Mosható, de ezt azért nem úgy kell elképzelni, ahogy az ember tenné. A moshatósága abban rejlik, hogy a felső réteget lemosod róla a kosszal. Ezt egy felületen 2-3-szor lehet megtenni.
Nálam a macskák kicsit összesározták, ahogy felmentek az ablakpárkányra, az például le sem jött egészen.
Szóval ez szerintem csak arra megoldás, ha egyszer-egyszer ráfröccsen valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!