Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek ez így szép...

Szerintetek ez így szép lenne? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
Most lesz festve a szobám (kb 2 hét) és nem tudom milyen legyen. Ilyesmire gondoltam: narancssárga fal kb 140cm magasságba vagy plafontól kb 20cm-re egy tapétacsík. Na mindegy lényeg az lenne hogy tapéta alatt narancssárga felette meg citromsárga. És ilyen bordós tapétacsík. Szerintetek? :)
2010. jún. 17. 10:14
 1/8 A kérdező kommentje:
Ötleteket is várok (kép ha lenne, az tök jó lenne) és ha ez számít lány vagyok :) (bordó szőnyegem van és bordó plüss franciaágyam és sötétbarna szekrénysorom)
2010. jún. 17. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Annyira nem lenne rossz, de szerintem a bordó nem nagyon fér össze a narancssárgával, de persze ez függ az árnyalattól is. Látni kéne, hogy milyenek azok az árnyalatok.
2010. jún. 17. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem bordó van alul (Dulux), őszis narancs felül, az elválasztó tapétacsík citromsárga, bordó-narancs mintával.

Nagyon szép, barátságos, és meleg. Majd mindjárt keresek róla a egy képet. Ja, a mennyezet fehérbe kevert narancs, így világosabb, de mégis színes.

2010. jún. 18. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Na, nem egy túl tiszta kép, de nagyjából látszik :)

[link]

2010. jún. 18. 13:48
 5/8 A kérdező kommentje:
óóó. Köszi a képet, én is ilyesmin gondolkozok. Csak nem tudom hogy bordó narancs legyen vagy citrom narancs. Mer az ágy bordó és függönyt is bordót szeretnék... És ez így nem lenne túl egybeolvadó?
2010. jún. 18. 20:09
 6/8 A kérdező kommentje:
ja és kb milyen magasan van a tapétacsík?:D
2010. jún. 18. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha Duluxban gondolkodsz, ne az orange nevű narancsot vedd, hanem ami eggyel előtte van (ilyen tórpusi fantázianevekkel vannak felruházva :D). A táblázaton látszik majd, ahol lehet válogatni, a citrom is túl citrom.

Nem gond a függöny, és az ágy, nálunk minden bordó, és fa. Még egy szobában a padlószőnyeg is, és mindenhol így festettünk.

Fentről a mennyezetről elhagytunk húsz cm-t, ez és a mennyezet lett úgy festve, hogy orchideafehér Duluxban a barackos színből, ide nem lett csík téve, tésa szalaggal válaszottuk el a részeket. Utána a maradék fal magasságát megfeleztük, felülre került a barackos narancs (kétszer festettük), amikor megszáradt, alulra a bordó (ennek egy festé elég volt), amikor kész lett, a két szín találkozásánál felragasztottam a csíkot tapétaragasztóval.

Ha van még kérdésed, tedd fel nyugodtan, majd holnap megpróbálok egy mennyezetes képet is csinálni.

2010. jún. 20. 18:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha tudnál képet mutatni az nagyon jó lenne, akár priviben is. Amúgy a szőnyegem is nagyvalószinűséggel bordó lesz, csak az lemaradt. Szép szobát szeretnék, csak a szüleim azt mondták, hogy ne fárasszam őket ilyenekkel :)
2010. jún. 20. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!