Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van egy kis gondom a japán...

Van egy kis gondom a japán wc-kel. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval... tudjátok a japán wck nagyon modernek és csak úgy hülyülésből haverokkal rendeltünk egyet jöttek beszerelték... és ugye próbáljuk ki. Én akartam elsőnek trónolni mert már nagyon kellett, végeztem és ugye ezek ilyen ikonokkal működnek és nem volt magyar szöveg a leírásban ezért nem tudom melyik ikon mire jó..... nem is agyaltam ezen olyan sokat random ráböktem az egyikre.... nem volt valami kellemes mert szerintem azt nőknek rakták ki.. tanultam az előző esetből és most megszeretném kérdezni hogy az a gomb mit csinál aminél egy sugár felmegy egy csávó hasáig??? Aki profi ebben az légyszi segítsen már mert nem nagyon merjük használni míg tudatlanok vagyunk. Előre is kösz

2018. jún. 14. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Angol nyelvű használati utasítás nincs hozzá? Az szokott lenni, ha külföldre is szállítanak. Egyszerűbb lenne azt belinkelni vagy lefotózni, nem a gombokról kérdezgetni. Vagy tegyél fel képet a gombokról, mert így nehéz elképzelni. Nem mindegyiken ugyanazok a jelölések.

Amúgy ami szokott lenni, az fenékmosó, puncimosó (ez valamivel előrébb irányítja a sugarat). Vízsugár erősség szabályozó (ez két gomb, és van felette valami skála). A leállító gomb (ezt gondolom megtaláltátok). Ha a mosófunkciókat használod, rendesen rá kell ülni, különben hátmosás lehet belőle. Elvileg nem kellemetlen, legfeljebb ha túl erős a vízsugár.

Aztán szokott még lenni rajta a vécédeszka melegítést kikapcsoló gomb, tisztító funkciók, automata vécédeszka leeresztő, energiatakarékos üzemmód, 8 órára leállító illetve az egész szerkezet kikapcsoló gombja.

2018. jún. 14. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés.

Nem rég volt valamelyik blogon egy fotókkal illusztrált cikk a japán vécékről, aztán kedvet kapott a kérdező megfuttatni a fórumozókat.

Lássunk már pár képet arról a WC-ről, de maradjon benne az exif a képekben, hogy látszódjon, mostani dátum, telefonnal készült, és nem egy stockfotó lett feltöltve...

2018. jún. 15. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy magyar szerelő be se tudná kötni. Képet. :D
2018. jún. 15. 12:13
 4/5 anonim válasza:

A japánok rohadt aprólékosak és alaposak ám! Szerintem egy eredeti japán vécéhez eredeti japán szerelő is jár, a pakkban mellékelve. Legalább egy; ez a legkevesebb!

A nyelvtudása - akárcsak a használati útmutató esetében - már megkérdőjelezhető, hiszen köztudott, hogy ha valami, hát az nem megy nekik...

(Szóval amennyiben szakembert is küldtek, róla is kérjük a képet!)

2018. jún. 15. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Tanulság: aki nem tud japánul, ne rendeljen japán WC-t.

Ha mégis, akkor legalább angolul beszéljen, hogy az angol nyelvű használati utasítást el tudja olvasni.

A japán egy precíz nép, Európába angol és német nyelvű használati útmutatóval ellátott termékeket szállítanak.

2018. jún. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!