Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Még megszokhatom az új matraco...

Még megszokhatom az új matracomat, vagy rosszat vettem?

Figyelt kérdés

Még megszokhatom, vagy elcsesztem a matracvásárlást?

Tegnap aludtam először az új matracomon, de keménynek érzem... :/ Sima hideg hab matrac. Fájós hátú vagyok, az előző matracom már nagyon el volt használódva, vékony volt, és lehetett érezni szinte az agyrácsot alatta, néha zsibbadtak is a végtagjaim és az a baj, hogy most ennél is ezt éreztem éjszaka, hogy a keménysége miatt nyom itt-ott... :/ Én direkt megkérdeztem az eladótól, hogy ez még azért a félkemény kategóriába esik-e, és azt mondta, hogy igen, de neten utána néztem most és van ahol keménynek írják... Nem értem, mert amikor ott az üzletben ráfeküdtem, jól esett, úgy éreztem, hogy ez tartja meg jól a gerincemet, ez volt a legkényelmesebb, amit kipróbáltam.

Előre is köszönöm a segítséget!

2018. máj. 25. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezeket eleg sokáig vissza lehet vinni, es ingyen cserelik (jobb helyeken). Elvileg a kemenyebb jobb, meg ha elsore kenyelmetlen is. Szerintem adj meg neki par napot, es ha ugysem sikerul megszokni akkor cserelj.
2018. máj. 25. 15:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen, én is ebben reménykedek, hogy még beválhat...

2018. máj. 25. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Csak nem a jyskben vetted?

Nekem egy éjszaka után úgy fájt a hátam tőle, hogy másnap vissza is vittem.

Húzták a szájukat, de mondtam hogy nincs mese, nincs más választásuk mint hogy visszaveszik.

Onnan soha többet semmit!

2018. máj. 25. 16:14
 4/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem, ilyen rendes szakboltban vettem.

Kicsit azért félek esetleg, hogy kifogásuk lesz, ha úgy alakul, hogy vissza kell vinnem, mert most azt olvasom a garancialevélen, hogy komfortérzetből fakadó okból nem veszik vissza. Nem tudom, ez most mit jelenthet... Mert amúgy meg 10 év lenne rá, de hát nem mindegy ugye, hogy miért viszed vissza...

A JYSK-re rengetegen panaszkodnak, ezen a téren. :/ Onnan nem is mertem venni, pont ezért.

2018. máj. 25. 16:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt is megnézhetted volna, hogy cserélik e, mert sok helyen 30 napon belül választhatsz másikat, de ehhez vannak feltételek.

A hideghab matracok elég jók. Én nemrég vettem a feleségemmel, ő egy keményebbet választott, én kicsit puhábbat. A különbség annyi, hogy az én matracon felülete be van vagdalva kocka mintásra, csak ezért puhább. Alapjából minél több és mélyebb vágással mintázzák a felületet annál puhább lesz. Hozzá még a légcsatornák belül.

2018. máj. 25. 20:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen, ezen is vannak bevágások.Nem túl sok és nem is olyan mélyek, ha jól látom.

Erről van szó, egyébként:

[link]

2018. máj. 25. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Itt úgy írja, hogy egyik fele extra kemèny, másik zónázott. Gondolom megnèzted vagy fordítottad, hogy hátha fordítva van.
2018. máj. 25. 22:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, a zónázottan aludtam.. :/
2018. máj. 25. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Na megszoktad már?
2018. máj. 26. 11:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem.:/ Még mindig zsibbadni kezd a lábam, már akkor is, ha csak ráülök, egy idő után... Ezt nem értem, az a baj, hogy lehet valami alapból nem jó a vérkeringésemmel és most ez hozta ki, vagy nem tudom...
2018. máj. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!