Hol lehet ilyen fali "csüngőt" venni?
Figyelt kérdés
Nem tudom h magyarázhatnám érthetően :)
lényegébe olyan dekorációra gondoltam, amit a fal tetejére kell rögzíteni, és lóg le, olyasmi mint egy függöny, csak épp fémből v más anyagból van ... és jajj, remélem értitek mire gondolok, máshogy nemtudom leírni (:
2010. jún. 8. 22:23
1/6 anonim válasza:
térelválasztó csillogós cigányfüggöny???
ikea, kika, de lehet, h még a kínai piacon is van.
2/6 anonim válasza:
a fal teteje amúgy nem plafon néven közismert???
komolyan mondom, egyre inkább úgy érzem, hogy akár be is zárhatnánk az összes iskolát, az emberek ígyse úgyse tanulnak meg se írni, sem fogalmazni...
3/6 A kérdező kommentje:
utolsó te mekkora bunkó vagy ... feltettem egy kérdést, nem tudom mit kell kötekedni, ha nem tudsz értelmes választ adni ne írj ... és igen, plafonra gondoltam hogyha így jobban tetszik
2010. jún. 9. 10:28
4/6 A kérdező kommentje:
elsőnek: térelválasztó, csillogós és nem cigányfüggöny ...
kikába, ikeába néztem, nem volt
2010. jún. 9. 10:29
5/6 anonim válasza:
hoby boltokban tudsz venni. (:
és szerintem kifejezetten szépek..
6/6 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi! :)
utánajárok ... :)
2010. jún. 17. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!