Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerinteteka guggolós wc...

Szerinteteka guggolós wc (japán wc), vagy az angol wc a jobb?

Figyelt kérdés

2018. febr. 23. 16:56
1 2 3
 11/23 Juliusz48 ***** válasza:
53%
Addig amíg semmilyen ellenjavallata nincs a hosszabb guggolásnak, a japán a higiénikusabb és az erőlködés miatt gyorsabb az ürülés is. Nekem mindig problémát okozott az összekötött lábbal guggolás, és mindig olyan érzésem volt hogy a nadrágom is beszennyeződik, készítettem ilyen esetekre szélesebb deszkából és seprűnyélből egy támasztó alkalmatosságot.
2018. márc. 2. 08:41
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
Valamikor régen a fekete-tengeri üdülőhelyek kempingjeiben fémből készült, irgalmatlanul büdös guggoldák voltak. A használt wc papírt külön edénybe kellett dobni, olyan keskeny volt a cső. Cigányasszony öntötte a klórmeszet és locsolta. Undor fogott el tőle mindenkit, az erdőbe és a közeli szállodákba jártunk, ahol volt angol wc. Hogy aztán miért volt ez higiénikusabb, ki tudja, nekem undorító volt.
2018. márc. 2. 20:48
 13/23 Petrovics Milán válasza:
61%
Az angol WC is meg lehet rosszul építeni, hogy undorító legyen. A karbantartástól függ. Én pillanatnyilag nem variálhatok, de sokat hallottam róla, hogy az angol Wc egészségesebb, főleg ha gyorsan akarsz végezni.
2018. márc. 4. 13:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a '70-es években voltam Moszkvában és nagyon rácsodálkoztam erre az angol wc melletti szaros papírt gyűjtő rácsos szemetesre. Aztán megtudtam, hogy a cár atyuska óta eltelt 50 év alatt nem tudták a moszkvai szennyvíz hálózat szűk csöveit megfelelőméretűekre kicserélni, így aztán a dugulás megelőzésére inkább külön gyűjtötték a seggtörlő papírt.
2018. márc. 10. 14:06
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugyanez lehetett a 80-as években a bogár tengerparti kempingekben is, mert ott is szűkek voltak a csövek. És mellette edénybe (nyitott, büdös) kellett a használt papírt bedobni. Mennyivel higiénikusabb ez, mint az angol wc?!
2018. márc. 11. 13:01
 16/23 anonim válasza:
100%
kinek a pap, kinek a papné
2018. márc. 23. 22:14
 17/23 A kérdező kommentje:
Kinek a pap, kinek a papné. Szerintem a vízöblítéses (angol) wc a jobb, és abból is a német rendszerű (laposöblítéses). Kényelmes használni, de nem csobban vissza, a produktumot meg lehet tekinteni, ami egészség szempontjából nem utolsó.
2019. jún. 3. 13:38
 18/23 anonim ***** válasza:
Angol WC.
2020. szept. 16. 15:51
 19/23 anonim ***** válasza:
51%
En a japant választom,ha van. Nem kell hozzáérni, tartani magad, nem csapódik fel, nem kell erolkodni. Amikor törökországban laktam megkedveltem. Az is lehuzos papírt is vitte. plusz mellette mosakodni oblitocsap is van. Ami zajnak is jó ha kell:p
2020. szept. 27. 01:42
 20/23 anonim ***** válasza:
A guggolós az kínai vécé...
2021. márc. 5. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!