Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az IKEA-ban a konyhatervezésse...

Az IKEA-ban a konyhatervezéssel foglalkozó emberek mennyire kompetensek szakmailag?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata, aki terveztetett már ott konyhát?

2018. febr. 15. 00:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Örs vezér terén terveztem konyhát, teljesen meg voltam elégedve.
2018. febr. 15. 06:26
 2/3 anonim ***** válasza:
25%

Általában faipari mérnökök...

És általában bitang kivitelezhetetlen dolgokat terveznek magán emberként, mert beszerezhetetlen vasallatokat terveznek vele a lehetetlen bútorokba.. de az ikeában az ikea cuccaival terveznek,m így ott nincs ilyen gond...

Ellenben egy jó asztalos tisztában van az aktuális divatokkal, rengeteg olyan megoldást tudunk, amire a mérnök nem is gondol... akár csak egy gázcső eltakarásására, vagy egy mosógép beépítésére... csak mi jó asztalosok németországban vagyunk már szinte mindannyian sajnos :D

2018. febr. 16. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok. Nekem a tervezést végző hölgy nem tűnt sem mérnöknek sem asztalosnak. Viszont ismerte az ikeás termékeket, tudta, hogy mennyi helyet foglal, mik a különbségek az egyes termékek között, mire kell figyelni az elemek összerakásánál. Azért ikeás termékekből nagyon megépíthetetlen dolgot nem lehet kitalálni.

Plusz az utolsó időpontra mentem (18 és 20 óra között), viszont zárásig (21 óra) ott maradt és válaszolt a kérdéseimre.

2018. febr. 17. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!