Ti feltennétek ezt a fából készült fogast a falatokra? Mutatós szerintetek?
Nekem nem praktikus, sok ruhának apróbb akasztója van, s amúgyis csinosabbak a kis fémakasztók, van belőlük sokféle, feketére festett is. Na én olyanokat szeretek egy darab általam lazúrozott, lakkozott fadarabra tenni, nekem az tetszik.
Amúgy nem csúnya a linkelt, bár nem is nagy szám, de ha megfelelnek a nagy bumszli akasztók a kívánt célra, OK.
Ha őszinte választ vársz, akkor nem :)
A szélei le vannak kerekítve de a fogasok "kockák" maradtak, nekem valahogy böki a csőrömet. Kicsit bumszli és lehet csak a fény teszi, de mintha meg lenne folyva rajta kicsit a festék. A színe nekem tipikusan az az öregfajta, minden idős ismerősöm mindent ilyen színűre pingál, ne kérdezd ,miért :D
Esetleg egy klasszikus vályogházban jól mutatna, de máshol nem nagyon tudom elképzelni, pedig nagyon retro beállítottságú vagyok.
Persze ez csak az én véleményem, ne vegye el a kedved :) Ha alakítasz még kicsir a formáján és más színt választasz, lehet nagyon tuti lesz a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!