Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Minden barna, vagy szürke-barna?

Minden barna, vagy szürke-barna?

Figyelt kérdés
Elterveztem a nappalit,hogy minden barna lesz-fal,szekrény,kanapé,szőnyeg.De nagyon megtetszett egy szürke kanapé.Maradjak a minden barna elképzelésnél,vagy legyen barna fal,barna szekrény,szürke kanapé,szürke szőnyeg?
2018. jan. 17. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Őszintén én nem értem, hogy a mai lakberendezési divatban miért nincsenek színek.

Minden vagy barna és árnyalata, szürke, vagy fekete-fehér. Egyáltalán nem tetszik.

2018. jan. 18. 01:17
 2/7 anonim ***** válasza:
8%
A barna egy egyáltalán nem megnyugtató szín... utálni fogod azt a szobát... vagy észre sem veszed de depressziós leszel és majd nem érted mitől...
2018. jan. 18. 07:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Akik írtatok remélem még olvassátok!Nektek az tetszik,nekem ez!Most vannak színek a lakásban és UTÁLOM ezt az össze-visszaságot.Sok szoba képet néztem ami barna,nagyon tetszik,nekem ez a rendezett,otthonos.Ja és nem csak egy szobafal lesz barna,hanem az összes!
2018. jan. 18. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:

1 vagyok. Igen, mindenkinek más tetszik, ez rendben van. Bennem már egy ideje megfogalmazódott ez, amit írtam, nézegetem pl. itt az egyik tüzép újságját sűrűn, van benne mindig újépítés, meg természetesen a népszerű csempék, padlólapok, mindre az érvényes, amit írtam.

Ha nem kapsz használható tanácsot, akkor az a tanács marad, hogy elképzeled mindkét változatot magad elé, esetleg nézel googlen fotókat, hasonló színösszeállításról, és az alapján eldöntöd.

2018. jan. 18. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem NE legyen szürke-barna, nem illik egymáshoz ez a két szín.
2018. jan. 20. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem szép, a szürke és barna árnyalatai jól illenek egymáshoz.

Azt szeretném tanácsolni,hogy világosabb árnyalatokat is használj, mert a túl sok sötét tónus komorrá teszi a lakást.

2018. jan. 22. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Barna mellé én bézst, krémszínt és fehéret használok.

Szürke kanapét akartam először én is fehér és pasztell árnyalatokkal de a beépített szekrény feketés barna így ahhoz igazodunk.

2018. jan. 23. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!