Minden barna, vagy szürke-barna?
Őszintén én nem értem, hogy a mai lakberendezési divatban miért nincsenek színek.
Minden vagy barna és árnyalata, szürke, vagy fekete-fehér. Egyáltalán nem tetszik.
1 vagyok. Igen, mindenkinek más tetszik, ez rendben van. Bennem már egy ideje megfogalmazódott ez, amit írtam, nézegetem pl. itt az egyik tüzép újságját sűrűn, van benne mindig újépítés, meg természetesen a népszerű csempék, padlólapok, mindre az érvényes, amit írtam.
Ha nem kapsz használható tanácsot, akkor az a tanács marad, hogy elképzeled mindkét változatot magad elé, esetleg nézel googlen fotókat, hasonló színösszeállításról, és az alapján eldöntöd.
Szerintem szép, a szürke és barna árnyalatai jól illenek egymáshoz.
Azt szeretném tanácsolni,hogy világosabb árnyalatokat is használj, mert a túl sok sötét tónus komorrá teszi a lakást.
Barna mellé én bézst, krémszínt és fehéret használok.
Szürke kanapét akartam először én is fehér és pasztell árnyalatokkal de a beépített szekrény feketés barna így ahhoz igazodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!