Tényleg nem jó ha az ágy szembe van az ajtóval?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 13:52
1/8 anonim válasza:
Hallottam már róla, nekünk is az ágyunk az ajtó mögött van, amikor belépek a szobába, a tükrös szekrény van előttem.
2/8 anonim válasza:
igen, a feng shui szerint nem jó.
3/8 anonim válasza:
A Feng Shui szerint akkor jó, ha rálátsz az ajtóra és az ablakra is (ha nem emeleten van a hálószobád), mivel ezek a veszélyforrások. Nem jó ha az ajtóval szemben hegyes tárgy van. Az ágy pedig legyen az ajtóhoz viszonyítva keresztben.
4/8 anonim válasza:
Nekem az ajtóval szemben van egy 160x200-as ágy...máshol nem fért volna el, mert nem akartam az erkélynél aludni. De semmi rosszat nem tapasztalok. :)
5/8 anonim válasza:
Max annyi kellemetlenség lehet ha épp szexelsz a pároddal:)
6/8 anonim válasza:
Hát én nem tudom...az én háloszobámba az ágy szemben van az ajtval.Lehet hogy vannak negativumai de ez már a 4ik helye és sehol sem tudtam ilyen jol aludni mint mióta eben a pozicióban van az ágy....
7/8 anonim válasza:
Sztem max akk nem jó ha épp elvagyok a párommal és hugom megkérdi h jöttök e cigizni :D xd
8/8 anonim válasza:
Régi babona, mert a halottakat úgy szokták kivinni a szobából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!