Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Plafonról lógó lámpának olyan...

Plafonról lógó lámpának olyan búra, ami szinte az összes fényt átengedi?

Figyelt kérdés

Amiket eddig találtam, azok nem is olyan szépek, de nagyobb probléma az, hogy jócskán csökkenti a szoba fényességét.

Előre is köszi a segítséget.

2017. dec. 17. 11:37
 1/5 A kérdező kommentje:
(Nem muszáj csak búrában gondolkodni, szívesen meghallgatok más ötletet is, ha fényes marad a szobám és nem csak egy zsinóron lógó izzóm lesz lámpa gyanánt :D )
2017. dec. 17. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyet csak házilag lehet késziteni .

Én a zsibin vettem egy nagy lámpa ernyőt,külső boritót eltávolitottam.így csak a nagyon szépen hajlított váz szerkezet maradt .A látszódó foglalatra ráhoztam 1 szép mintás kicsi virágcserép tartót,(Ikeás) melyből az égő kilátszódik.Teljes a fény mindenhol . Szinte 0 forint volt,a drága világitó testekhez képest .

2017. dec. 17. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Lildben épp most van retro függőlámba 7e ft. Nézd meg a honlapon. Égő, plusz valami flancolás körülötte, sztem jól néz ki.
2017. dec. 17. 12:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg az újságban :\
2017. dec. 18. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Bármi megteszi, ami nem áll a fény útjába, azaz tányérszerű, nem fazékszerű, tehát nem kell áthatolni az anyagán a fénynek.

Elmész egy szaküzletbe, biztosan látsz neked tetszőt. Ha túl drága, akkor legfeljebb nem veszed meg, hanem máshol keresel hasonlót.

2017. dec. 19. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!