Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Fekete butorokhoz milyen...

Fekete butorokhoz milyen falszín passzol?

Figyelt kérdés
Szeretném feherről megváltoztatni a fal színt. Fekete butorok vannak szoval minden ami fa és nem fal az fekete. Nem tudom milyen szín passzol. Kék, piros, zöld ez a három jutott eszembe.

2017. dec. 5. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Világos szürke esetleg az ehygyik falon és zöld a többin
2017. dec. 5. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Világos szürke esetleg az egyik falon és zöld a többin
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

A feketéhez minden megy, tehát bármit választhatsz, nem lősz mellé.

Olvasd el a színek hatásait és a neked szimpatikus mellett dönts!

[link]

4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én valami egész halvány, semleges színt tennék: törtfehér, barack, halvány bézs, stb. Inkább a textilek (szőnyeg, párnák) legyenek határozottan színesek.
2017. dec. 5. 21:49
 5/6 anonim válasza:
58%
Halvány bordó nekem bejön hozzá. Itthon is ilyenre festettem a fekete kanapé mellé.
2017. dec. 5. 21:58
 6/6 anonim válasza:
Bármilyen szín jó hozzá ami nem olyan halvány. Erős színek kellenek hozzá és az nagyon megy, de azért próbálj meg minél világosabb színt választani pl ne lilát hanem narancssárgát, vagy bambusz zöld (attól függ mi az ízlésed).
2017. dec. 10. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!