Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Azoktól kérdezném akiknek van...

Azoktól kérdezném akiknek van otthon halas vízoszlop lámpája. Miért nem úszkálnak? Csak az alján hevernek

Figyelt kérdés
Beüzemelés után a buborékolás bekapcsolása után bedobom a halakat és azok rendre az alján kötnek ki és nem úszkálnak. Miért?
2017. dec. 3. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert ezekben a lámpákban nem víz van, hanem valami vegyszeres, kegyetlenül büdös folyadék.

Legalábbis amit készen veszel azokban igen.

Tudom, mert nekem eltört.

2017. dec. 4. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Miénk sima vízzel van töltve. Többször volt már leengedve és feltöltve, de működik még.

Ha a buborékoltatót kikapcsolod, akkor feljönnek a tetejére a halak?

2017. dec. 4. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém desztillált vízzel van töltve, abban is meghaltak a halak az évek folyamán. Nézd meg, hogy nincs-e rajtuk esetleg valahol egy pici lyuk, amin beszivároghat a víz, más ötletem nincs.
2017. dec. 4. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! köszönöm szépen a válaszokat, desztillált víz van benne. Megkérdeztük aztán a KiKát ahol vettük azt mondták, mindig legyen max.-on a víz és a buborékolás erősségét vegyük le akkor jó lesz. Nem lett. Úgyhogy damilt tettem mindegyik halacskára különböző hosszúságban és most tökéletesen működik. Így már a gyerek se szomorodik el,hogy csak az alján fekszenek. JÓ hétvégét !
2017. dec. 7. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!