Milyen megoldas lenne egy elektromos suto, es rajta egy indukcios fozolap?
Ketten maradunk a ferjemmel,mar nem kell annyit fozocskezni.Viszont a regi gaztuzhelyem helyet szetetnek egy legkevereses sutot.Indulcios fozolap,kettes kivitelu,rateheto?
Rengeteg fele,fajta tuzhely van,nem tudok kigazodni koztuk.
Nekem az indukciós azért nem tetszik, mert nem jó rá minden edény. Nekem sima kerámia van, de nem szeretem. Kényes, vigyázni kell rá, szívrohamot kapok, ha odacsapom véletlen a lábast. Ha tehetném gáz főzőlapot tennék a helyére.
Egyébként ha beépíthető elemeket választotok, akkor mindkettőből olyat építetek be, amilyet szeretnétek. Nem is muszáj egymás fölé/alá. Az én vágyam pl. hogy a sütőm has magasságban legyen, így nem kell hajolgatni hozzá.
PErsze, hogy megoldható, ma már a modern háztartások 99%-ban az van.
Az indukciós amúgy nagyon praktikus, ha kisgyerekek vannak vagy állatok, mert semmiképp sem történhet vele baleset, ha nem figyelsz oda, ugye csak az edény melegszik, a főzőlap nem.
A főzés is sokkal gyorsabb, 2 perc alatt felforr a víz mert hőveszteség nélkül hevítődik az edény közvetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!