Kislakásban (45-50 nm) élők hogyan oldjátok meg a karácsonyt, ha átjönnek hozzátok ebédre, vacsorára? Kényelmesen elfértek?
"Sok jó ember kis helyen is elfér!"
De tényleg!
Karácsonyt még nem tartottam ebben a lakásban, 50 m2. de eddig "sima" vendégségeknél úgy csináltuk, hogy több turnusban etetem a népet a konyhában, ahol 3 személyes az asztal. amúgy akkora zsizsegés, nyüzsgés van olyankor, hogy senki nem ül 5 percnél többet egyhuzamban a popóján.
Bár azért ugye egy karácsonyi szép, ünnepi ebéd vagy vacsora az csak más.... ott megkívánja az alkalom, hogy egyszerre üljünk a feldíszített, megterített asztalhoz... így azt hiszem, bevitetem a nappaliba az étkezőasztalt, kinyitjuk és úgy.
Ha mindenképp te akarod megvendégelni őket, akkor a helyedben étterembe szervezném.
Őszintén szólva én frászt kapok a panelkonyhában lezavart óriási családi banzájtól, egyszerűen számomra nagyon zavaró összezsúfolódva lenni sok emberrel. A több turnusban kajáltatásnak meg nem igazán látom értelmét, akkor minek van az egész felhajtás, ha nem együtt vagyunk, akkor ennyi erővel csoportokra kéne bontani a vendégséget és nem egyszerre meghívni mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!