Hogyan tudnám a hűtőszekrényem külsejét kicsit felújítani? Festés, tapéta? Ötleteket várok!
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 15:39
1/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
mondjuk lefestheted valamien szinre ami megy a fallal teszel ra egy kis teritot.a teritore tehetsz egy kis vazat allitolag es az en tapasztalatom szerint egy kis kek vaza sarga viraggal benne nagyon feldobja a konyhat is nem csak a hutot,es ha ezek mind megvannak vehetsz ra egy par kis cuki magnest ami megy a fuggonnyel vagy a padloval de semmikeppen sem a fallal mert ugy tul egyhangu lesz.probald ki!:D
4/6 anonim válasza:
Valamelyik Szép házakban vagy hasonló magazinban láttam:
Valami bambuszrolót vágott a tulaj méretre, azt ragasztotta fel, hogy passzoljon a fehér hűtő a sötét konyhabútorhoz.
A képen jól nézett ki.
De el bírnám képzelni valami dombornyomott, textilhatású tapétával, ha illik a berendezéshez.
Keretet is tehetsz rá nikecellből (tudod, olyanokból, amiből a szobák éldíszei vannak), színre festve, a keretbe a hűtő lenne valamilyen képpel. Mármint a kép ráragasztva a hűtőre és arra a keret.
Kereshetsz rá ún. mágnesfóliát, amire krétával lehet írni utána és bevonhatod azzal is.
5/6 anonim válasza:
Én nagyon imádom az üveg matricát.Dekorációs boltokban kaphatsz vagy művész ellátóban.Könnyű a használata is, tubusos kiszerelésben van csőrös adagolóval festhetsz rögtön a hűtőre vagy műanyag papír tartóra festhetsz úgy ,hogy közé papírra rajzolt mintát raksz, másnapra megszárad és ragasztható a kívánt felületre.Nekem 13 éve van a felületen és jól tisztítható,bármikor leszedhető.Használhatod a Tifani technikát is,remélem segíthettem sok sikert.
6/6 Ofília válasza:
Nekem telis-teli van mágnesekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!