Egy ilyen hangulatú szobába milyen olcsó vagy DIY díszek vehetők/készíthetők?
Narancs a fal,a bútorok barnák,maga a ház is ilyen,szóval színjátékosság nálunk nincsen,minden egy stílusú.Van egy pár barna állatos fadísz is a házban (fazsiráf,facica,faelefántl
Nem kisgyerekes díszre gondoltam,de mégis egyszerűre.
A falam csupasz,arra szeretnék valamit.
LED-fényem már van,az ablakom felett.
Legfőképp linkeket várnék,de minden választ szívesen veszek.
Talán mást javasolnék. Élhetőbbet, otthonosabbat. A képeket nem vagdossuk el, ez max egy tinédzsernek érdekes. A túl erősen színes belső sem otthonos. Pár cserélhető dolog ami olcsóbb az jobb színesben, kisebb méret is elég neki. A falra pedig felejtős a semmit se ábrázoló nonfiguratív képnek nevezett paca. Érdemes rendelni venni jobb posztereket, rendes keretben. Neked tetsző nem sablonos tájkép, hegyek, tengerpart stb, csak ne a leg tipikusabb jelegű legyen. Nagy helyekre nagyobb kép, kisebbekre egy vagy több kicsi, szintén keretben.
Ezek normális életterek (vegyes képek de ahogy belenéztem):
#5 Én is különféle poszterekre gondoltam,mert mi nem "szoktunk" képeket tenni a falra. Növénnyel díszítjük a házat,de az én szobámban ezt csak az ablakpárkányon tudom kivitelezni.
Van egy kihasználatlan parafatáblánk,illetve egy fémlapunk,gondolkodtam rajta,hogy erre helyezek a saját rajzaimból,így mégsem olyan sablonos,de passzolni fog a szobához (mondjuk barnás rajzok,vagy fa hűtőmágnesek a fémlapra) :).
Köszi az ötletet! Habár nem csak képekre gondoltam,hanem valamilyen DIY díszt is szeretnék készíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!