Mennyibe került egy új konyhapult neked?
Ha asztalos csinál egy új konyhapultot az nagyon drága?
Mennyibe kerül egy IKEÁs konyhabútort beszereltetni? Beszerelésnél a régebbi konyhabútort lebontják és elszállítják?
Kinek mi volt a tapasztalata amikor kicseréltették a konyhapultot?
Szerintem az Ikea nem egy kimondottan olcsó hely. Vannak jó cuccaik és nem gagyi a minőség, de a színválaszték nagyon szűkös, ami van, annak megkérik az árát.
Az asztalos szerintem olcsóbb lesz. Meg kell vele beszélni, hogy van rá X keret és ebből hozza ki.
1. Én terveztem meg mindent.
2. Megbíztam egy ezermestert (már ismertem, tudtam, hogy szépen dolgozik és megbízható), aki szétszedte, elszállította a régi bútort + vállalta az új beszerelését.
3. Megvettem a konyhabútort + egy barkácsboltban vágattam méretre konyhapultot. Én szállítottam haza mindent. (egy teljesen átlagos, inkább kisebb kocsival, nem nagy teherbíró képességű nő vagyok)
Nagyjából 250 ezer forint volt mindennel együtt: kb. 4 méter konyhapult, 7 konyhaszekrény.
(Szerintem az IKEA bútorai elég drágák, nekem a stílus sem nagyon jön be, inkább kisbútorokat, tárolókat szeretek ott venni.)
Mi régen csináltattuk így árat nem is tudok mondani sajnos. Ma már nagyon komplex egy konyhabútor mert sok féle minőségű/árú bútorlap van, ugyanígy a munkalapok is és a szerelvények. Szerelvényből meg aztán mint égen a csillag. Nem is beszélve a méretéről ami nagyon meghatározza az árát. Remélem azért ez is segített.
Esetleg: a pult az más, itt konyhabútorról van szó.
Az IKEA csak akkor olcsóbb, mint az asztalos, ha magad szereled össze, és állítod be.
Cserébe méretben nagyon rugalmatlan (20cm-es osztás), és főleg kisebb konyhánál nem is jöhet szóba. Meg az IKEA konstrukció nem is olyan strapabíró, mint egy asztalosműhelyben összeépített elem.
A régi bútor bontása elszállítása mindig feláras dolog, erről is kell ajánlatot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!