Van olyan futárszolgálat, ami egy km hosszú csomagot elszállít?
Figyelt kérdés
egy lapra szerelt szekrényröl lenne szó, az általam ismert futárok ekkora csomagot már nem visznek el2017. aug. 30. 16:35
1/7 anonim válasza:
humor kategóriába kellett volna kiírni
2/7 anonim válasza:
Az aztán g€ci nagy egy szekrény! Hova akarod vinni? Ha 2km széles a lakás akkor a felét ki fogja takarni!
3/7 anonim válasza:
Csillsghajót bérelj az elviszi. Én az ilyen egy másfél kilóméteres szobabútorokat mindíg azzal vitetem. Kicsit drága de nincs más
4/7 anonim válasza:
A Vogon Flotta szem megoldja, de nem lesz olcsó. További plusz költség, hogy valószínűleg nem fér majd el a lépcsőfordulóba, így szükséges lehet az épület részleges (ronda ház esetén teljes) bontása.
5/7 anonim válasza:
Lapra szerelve 1 km -er. Mekkora lesz összerakva?
6/7 anonim válasza:
A Mézga Családban MZ/X küld-fény-post-tal szállította.
7/7 TappancsMancs válasza:
Fú de jó kérdés! Nekem meg 5 cm-es lapra szerelt bútorokat kellene olcsón szállíttatnom, tudok valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!