Miért rakják a szemetest a csap alá?
Csap alatt lehet több baci, jellegéből adódva. A szemetes-
ben szintén. Akkor már jobb egy helyen lennie. Egyébként
is üres tér lenne, lefolyóhoz nem szokás élelmiszert/
evőeszközöket rakni, inkább tisztítószert, szemetest stb.
Nekem pl a konyhában. a csap alatt a tiszta edények vannak. Kicsi a konyhánk, kellett a hely.
Úgy van megcsinálva a csövezés ahogy annak lennie kell, semmi szivárgás.
Olyan tiszta ott minden mintha most hoztam volna a szerelvény boltból, pedig már 2 éves.
Akár enni is lehetne a csövekről.
Akinek úgy néz ki hogy csak a kukát meri oda rakni az szégyellheti magát.
Ez a véleményem.
Nem kinézet kérdése. Tény és való, hogy a szifonban rakódik le ez-az. Ha szedtél már szét legalább egyet az életedben, akkor tudod miről beszélek.
Nem kell hozzá hatalmas probléma, hogy szétcsússzon két cső, avagy elduguljon a lefolyó, szivárogni kezdjen, stb. Avagy csak jobban odatol az ember valamit véletlen, amitől megsérül.
Én nem szeretném, ha az edényeim szennyvízben úsznának emiatt, mert akárhogy is nézzük, ami a lefolyó csőből kijön, az már az. Nem szívesen főznék később bennük akkor sem, ha lefertőtlenítettem őket.
Megjegyzem én nőként szedtem már szét a mi szifonunkat és kishíján bele is hánytam az alatta lévő lavorba, pedig főállásban szennyvíztisztítással foglalkozom, kevés dolgon és szagon akadok már fenn (és szűrő is van a lefolyón). :D Többnyire az erősített meg abban, hogy az életben nem teszek oda olyan cuccot, amiből enni lehet.
Mondom ezt úgy, hogy nálunk külön helye van a kukának egy erre kitalált praktikus kis szekrényben. Mi a konyhai tisztítószereket tartjuk a mosogató alatt.
Nyilván a vélemények megoszlanak egyébként, nekem semmi bajom azokkal, akik ott tárolják az edényeiket annak ellenére, hogy én nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!