Ilyen típusú kanapét szét lehet valahogy szedni?
Figyelt kérdés
Van egy kialakításában ilyen típusú kanapénk: [link]
(a miénk egy kicsit szélesebb, de szóval itt jól látszik, hogy tetejétől az aljáig egybe van építve.) Mivel kihúzhatós, gondoltam talán kicsavarozható, kiakasztható ott belül. Van valakinek tapasztalata vagy ötlete, hogy hogy lehet ezt kettészedni? Mert így sajnos nem fogjuk tudni felvinni a lépcsőn az új lakásban. Köszönöm előre is a segítséget!
2017. aug. 2. 09:09
1/3 anonim válasza:
Ha kihúzható, akkor szinte biztos, hogy szétszedhető. Elvileg kiakasztható, és a felcsúszó résznek is ki kellene jönnie, kihúzva, melléfeküdve lehet látni a szerkezetet.
2/3 anonim válasza:
A bútorok tervezői nem hülyék. Ismerik a szabványokat, és úgy készítik el a termékeiket, hogy (némi ügyeskedéssel) beférjen az ajtón.
3/3 A kérdező kommentje:
2. Tudom, hogy nem hülyék a bútorkészítők. Az egyszerűség kedvéért írtam ajtót, de az ajtó előtt igazából van egy nem túl széles lépcsőfeljáró. Méregettünk ide-oda, de végül ha ketté vesszük se tudjuk felvinni a kanapét, de mindegy. Köszönöm a választ!
2017. aug. 8. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!