Fontos bebutorozni a szobakat? Ez sok erte?
van egy lakasom, ujepitesu butorok nelkul
szeretnem berendezni a haloszobat legalabb, mert fontos a pihenteto alvas ugy gondolom az a legfontosabb resze egy otthonnak
erre gondoltam osszeszen 250k ft
nem sok?
eddig csak egy sima matracom van haloszobaban, ami nagyon kenyelmetlen, az IKEA-bol szereztem a legolcsobb volt
azon alszom a foldon 1 eve
szerintem ez muszaly kiadas, hisz nem aludhatok egy ures szobaban a foldon eveket.
vagy igen?
25L
Szuper ágykeretet + ágyrácsot tudsz venni a Vaterán 10-20ezerért, a matracot meg vedd meg újonnan a Dormeo-tól, ne ilyen gagyi IKEÁ-s szar habszivacsért fizess 70ezret.
Tegyél hozzá még 40-50ezret és lesz egy maximálisan kényelmes, minőségi matracod, amire még 15 év garancia is van.
Bútort is találsz rengeteg minőségi darabot a Jófogáson is kis pénzért.
Nem kell költened vagyonokat ezekre az ócskaságokra, úgyis 4-5 év múlva már más lesz a divat, meg meg is unod és kezdheted elölről.
Már nem azt a világot éljük, hogy a fiatal beköltözött a nászajándékba kapott szobabútorba, aztán 90 évesen arról hordták el a hulláját.
Én nem fogom az ikeás matracokat szídni, mert volt nekik jó sorozatuk, elnyűhetetlen matraccal. Mindenképp próbáld ki, mielőbb bármit veszel.
De. Ha a linkelt ágyat akarod megvenni, akkor az 140 cm széles méret szerintem butaság. Egyedül ok, de bárkivel együtt aludni kevés. A komód szép, de tényleg feketét akarsz a hálószobába?
+ a fekete szerintem jó választás a hálószobába, mert ott pont hogy pihentető, kényelmes környezetre vágyom, amit nekem a sötét bútorok adnak meg.
Nálunk mondjuk bézs MJÖLVIK ágyunk van (nagyon-nagyon kényelmes), viszont fekete takarókkal, párnákkal, dísztakaróval, és mellé natúr fa bútorok és fekete, nehéz függönyök. Így kellemesen sötét, puha hatású a hálószoba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!