Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Fontos bebutorozni a szobakat?...

Fontos bebutorozni a szobakat? Ez sok erte?

Figyelt kérdés

van egy lakasom, ujepitesu butorok nelkul

szeretnem berendezni a haloszobat legalabb, mert fontos a pihenteto alvas ugy gondolom az a legfontosabb resze egy otthonnak

erre gondoltam osszeszen 250k ft

nem sok?

[link]

[link]

[link]

eddig csak egy sima matracom van haloszobaban, ami nagyon kenyelmetlen, az IKEA-bol szereztem a legolcsobb volt

azon alszom a foldon 1 eve

szerintem ez muszaly kiadas, hisz nem aludhatok egy ures szobaban a foldon eveket.

vagy igen?

25L

2017. júl. 27. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
A matracra nem sajnálnám a pénzt (természetesen miután helyben kipróbáltam), de a bútorokért nem adnék ennyit. Nem fogok jobban aludni attól, hogy a sarokban ott virít egy 70 ezres komód. Persze az anyagi helyzeted te ismered.
2017. júl. 27. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szuper ágykeretet + ágyrácsot tudsz venni a Vaterán 10-20ezerért, a matracot meg vedd meg újonnan a Dormeo-tól, ne ilyen gagyi IKEÁ-s szar habszivacsért fizess 70ezret.

Tegyél hozzá még 40-50ezret és lesz egy maximálisan kényelmes, minőségi matracod, amire még 15 év garancia is van.

Bútort is találsz rengeteg minőségi darabot a Jófogáson is kis pénzért.

Nem kell költened vagyonokat ezekre az ócskaságokra, úgyis 4-5 év múlva már más lesz a divat, meg meg is unod és kezdheted elölről.

Már nem azt a világot éljük, hogy a fiatal beköltözött a nászajándékba kapott szobabútorba, aztán 90 évesen arról hordták el a hulláját.

2017. júl. 27. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
44%

Én nem fogom az ikeás matracokat szídni, mert volt nekik jó sorozatuk, elnyűhetetlen matraccal. Mindenképp próbáld ki, mielőbb bármit veszel.

De. Ha a linkelt ágyat akarod megvenni, akkor az 140 cm széles méret szerintem butaság. Egyedül ok, de bárkivel együtt aludni kevés. A komód szép, de tényleg feketét akarsz a hálószobába?

2017. júl. 27. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek az IKEA bútorai, de amiket linkeltél az pont nem a stílusom. A matracaikkal nagyon meg vagyok elégedve, iszonyat kényelmesek és az áruk is kedvezményes.
2017. júl. 28. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:

+ a fekete szerintem jó választás a hálószobába, mert ott pont hogy pihentető, kényelmes környezetre vágyom, amit nekem a sötét bútorok adnak meg.

Nálunk mondjuk bézs MJÖLVIK ágyunk van (nagyon-nagyon kényelmes), viszont fekete takarókkal, párnákkal, dísztakaróval, és mellé natúr fa bútorok és fekete, nehéz függönyök. Így kellemesen sötét, puha hatású a hálószoba :)

2017. júl. 28. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!