Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Érdemes 300 fokig felmelegíthe...

Érdemes 300 fokig felmelegíthető sütőt venni?

Figyelt kérdés

Sütőt tervezek venni, és gyakran készül itthon pizza, ezért gondoltam, hogy lehessen 300 fokig felfűteni (reális árban még kapható, de nyilván olcsóbb a 230-250 fokosak). Kenyeret is szoktam sütni, talán még annak is jobb a 300 fok. Mit érdemes ilyen melegben sütni? Ki lehet használni?

Köszönöm!

2017. jún. 5. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha pizzát, kenyeret gyakran sütsz, akkor érdemes. Egyébként a többi ételnek nagyjából mindegy, de nem akkora felár, hogy ne lenne érdemes megvenni ha amúgy kihasználjátok.
2017. jún. 5. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Nem hinnèm. Sosem sütöttem kenyeret 300 fokon. Felső sütèsnèl legföntr rakva a pizzát is megsütöd max200-250 fokon
2017. jún. 5. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy ki tudod-e használni, az csak a kulináris igényszintedtől és használati szokásaidtól függ, semmi mástól.
2017. jún. 6. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!