Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol találok alaprajzokat?

Hol találok alaprajzokat?

Figyelt kérdés
Régi típusú házat veszünk, zárt üveg verandás. 1950-es években épült. Tippeket, ötleteket keresek a net-en, hogy az én elképzeléseimmel hogyan passzolnak össze. De sajna semmit nem találok. Mi a neve ezen stílusú háznak? Nem vályog, hanem tégla, az északi oldal kő. Ha valaki valamit tud, az írja meg. Köszi
2010. máj. 17. 10:40
 1/3 anonim válasza:

Az épület kategóriája szerint elvben többlakásos, 20. század 2. felében, hagyományos technológiával épült ház (ebbe tégla, kohósalak,(...) anyagokból épített házak tartoznak bele). Szerintem ez lefedi a kérdéses épületet.

Földhivatal tud telekrajzot, térképet kiállítani. Nem tudom mihez kéne alaprajz, de ha konkrétan ha akár valahova be kell adni, mindenhol elfogadnak elvben kézzel rajzolt tervrajzot is (itt vonalzós megoldásra, méretarányosra gondolok persze). Egyébként a háznak is 100%, hogy van valahol tervrajza, közös képviselőnél, valakinél...

Remélem tudtam segíteni!

2010. máj. 20. 10:46
 2/3 anonim válasza:

Jaj, és még ezen tág kategóriákat lehet szűkíteni aszerint, hogy családi-, sor-, vagy ikerházról van-e szó...

Üdv!

2010. máj. 20. 10:55
 3/3 anonim válasza:
A városházán vannak tervrajzok ...
2010. máj. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!