Megvennétek egy 7 éves használt hűtőt 20 ezer forintért, ha az eladó azt állítja, hogy jól működik?
Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 10:38
1/18 anonim válasza:
Nyilván függ attól is, hogy mekkora. Ha nekem olyasmi kellene, akkor megvenném. A hűtők ritkán romlanak csak úgy el, főleg egy 7 éves.
2/18 A kérdező kommentje:
Nagy, 140 cm magas és fagyasztós.
Igen, azzal nem vagyok tisztában, hogy egy hűtő esetében a 7 év már soknak számít-e, de akkor szerinted nem vészes.
Köszi!
2017. máj. 9. 10:44
3/18 anonim válasza:
Milyen márka? Olvass el véleményeket az interneten, hívj fel egy szervizt, hogy ajánlana e egy ilyet. Azt nem tudom, létezik-e háztartási gépeknek állapotfelmérés :) :) de hátha
4/18 anonim válasza:
hát egy 7 éves nagy pláne fagyasztóval kombinálva már elég szépen tudja pörgetni a villanyórát. Tehát nekem azok után,hogy tényleg rendesen működőképes és jó állapotba van a fogyasztás lenne a következő nagyon lényeges dolog
5/18 anonim válasza:
az a baj hogy manapság már direkt nem gyártanak tartós dolgokat pár év alatt minden tönkre megy régen pl egy hütő 40-50 év után is működött manapság meg kb addig még van rajta garancia
6/18 anonim válasza:
Egy hét éves már jócskán le van strapálva, ez főleg az ajtó tömítésre igaz és annak a cseréje vagy már lehetetlen, vagy (az én esetemen) egy új hűtő árának a fele.
7/18 anonim válasza:
Ha éppen rohadtul nem lenne pénzem és sürgősen kell, kipróbálás után igen, egyébként nem. Főleg a tulajdonos állítására.:-)
8/18 anonim válasza:
Szerintem 2010 körül már elég korrekt fogyasztású hűtők voltak, nálunk a 15-20 éves hűtők tök jól mennek, rendesen zárnak. Persze mindegyiket le lehet harcolni, ez tulajfüggő... Akárhogy is, ha nem egy használhatatlan szmét, akkor huszat megér szerintem.
9/18 anonim válasza:
Ha Zanussi, akkor igen, mert az még vagy 10-15 évig hűtő lesz.
10/18 anonim válasza:
Kérd meg, hogy előző este kapcsolja be és másnap menj érte.
Nézd meg, hogy mennyire deres a fagyasztó és mennyire érzed hidegnek a hűtőrészt.
Ha ezek mind rendben vannak, akkor csak a szállítással lehet tönkretenni.
Állítva kell szállítani és a helyretétel után csak 2-3 óra múlva szabad bekapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!