Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ez praktikus elrendezés lenne...

Ez praktikus elrendezés lenne a kisebb méretű szobámhoz?

Figyelt kérdés
Helo! Nyár elején felújítani készülünk, és szeretném kicsit átrendezni a szobámat. Elég kicsi, ezért arra gondoltam, hogy az ágyat a szoba közepére tolnám és hozzá a 2 asztalomat. Készítettem egy alaprajzot is: ( [link] )
2010. máj. 14. 16:10
 1/6 P.Vik ***** válasza:

Ahhoz hogy használható választ tudjunk adni le kellet volna mérni pontossan mi mekkora, mennyi hely marad a közlekedéshez...stb...de ezt még megteheted...ja igen és csinálhatnál még egy teljes méretezést is:D....és ugy már tudok valami hasznosat is mondani:D

üdv

Viki

2010. máj. 14. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha méretarányos a rajz, akkor semmiképp nem jó. Azért nem, mert nem marad helyed normálisan közlekedni az ágy mellett. Inkább told rá az ágyat a falra és a szekrényeket valahogy oszd el mellette. Gondolom, az ajtód befelé nyílik. Ha nem, akkor érdemes a mögötte lévő rész legalább felét kihasználni.

A közlekedőket úgy számold, hogy kényelmesen (!) el tudj menni, nem oldalazva. Ez főleg akkor fontos, ha este félálomban mész be a fürdőből, nagyon kellemetlen akkor nekimenni valaminek. Általánosságban úgy próbáld tervezni a szabadon maradó padlófelületet, hogy minél inkább egyben maradjon, minél inkább közelítsen az alakja a négyzethez. Ez optikailag nagyítja a szobát, ami hosszú távon nagyon fontos, hogy jól érezd magad benne.

2010. máj. 14. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
A rajz nem méretarányos. Én úgy gondoltam, hogy az ágy helyettesítené a 2 asztalhoz tartozó széket. Szóval közötte nem közlekednék (hanem a végéről másznék be).
2010. máj. 15. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez így nagyon zsúfoltnak tűnik. A helyedben vennék egy galériaágyat vagy legalább egy magasítottat, aminek az alja a szekrény. Asztalból meg minek kettő?
2010. máj. 19. 19:39
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ha passzolnak a színek akkor jól nézhet ki !! De én se értem minek kettő asztal !!
2010. máj. 20. 15:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Az egyik számítógépes, a másik festegetős, tanulós.
2010. máj. 20. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!