Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti a kakipolcos vagy a csobban...

Ti a kakipolcos vagy a csobbanós wct szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Én a csobbanósat.
2017. ápr. 15. 00:45
 1/9 anonim válasza:
100%
A csobbanós néha túl nagyot csobban, bár előnye, hogy nincs vagy csak elenyésző a szag. A polcoson viszont meg lehet vizsgálni, hogy minden rendben van-e.
2017. ápr. 15. 01:55
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Ilyen trsalgósat

[link]

2017. ápr. 15. 05:55
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Én a pottyantósat szeretem.

Környezetvédelmi szempontból is az a legjobb.

2017. ápr. 15. 16:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó!Amúgy nekem is az a kedvencem.Nem vicc!Olyan jó egyet a kert végében lazítani.De a társalgós se rossz.
2017. ápr. 15. 23:03
 5/9 Mittudomain válasza:
86%
A csobbanósnál ha előtte teszel a wc-be egy kevés wc papírt hogy a víz tetején maradjon, akkor nem kapsz Poszeidón csókot amikor belecsobban. Remélem ezzel is átadhattam egy keveset a tudásomból az emberiség javára.
2017. ápr. 16. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Csobbanósat. Régi lakásunkban az volt, szinte sosem kellett nagydolog után bevetni a wc kefét. A mostani házunkban polcos van, általában foltot hagy lehúzás után is. Persze könnyen eltüntethető, de azért undi. Ráadásul büdösebb is. A csobbanást könnyen ki lehet védeni, ha fészket raksz magad alá wc papírból, ráadásul ha ügyes vagy és megfelelő a végtermék állaga, szépen becsomagolja magát :)
2017. ápr. 16. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Csobbanósat, csak az van. Mondjuk székletmintát még nem kellett vinnem sehova.

A polcosnál ahogy kiesik a kaka húzom le magam alól, szóval a segg vizezés szempontjából az se jobb. Ha meg nem húzom le, akkor rohadt büdös lesz mire végzek. Szaros seggel meg nem fogok ott felpattogni, meg állni, míg lehúzom aztán ülni vissza.

2017. jún. 5. 01:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Kakipolcosat. Először is rühellem a csobbanósban, hogy hiába tesz papírt az ember, többadagosnál, mivel a matéria lenyomja a papírt, ugyanúgy csobban, másrészt colitises vagyok, így nem árt, ha meg tudom tekinteni a terméket. Az én wc csészémben (Alföldi Bázis, de nem Easyplusos), lehúzás után nem kell minden alkalommal kefélni, csak kb. 7-8 alkalomból 1-nél. Pedig a betegségem miatt gyakran elég nyákosra sikeredik. Nálunk van elszívó, és általában a dolgom után légfrissítőzök, így a szagok nem igazán érződnek, meg amúgy is, inkább szagolnám, mint hogy kéretlen alvázmosásban részesüljek.
2019. szept. 4. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 6-os.Lehet,hogy kakija(és embere is)válogatja,hogy kinek mennyit kell kefélni a wct lehúzás után. Azonban egészséges táplálkozás mellett az a normális,ha minimálisat kell használni a wc-kefét. Egy trükköt elárulok azért neked is:ha a tálcás wc tálcájára dobsz a dolgod előtt 2 szelet papírt összehajtva,ott is dísznek lesz a kefe.
2019. dec. 19. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!