Tescós felfújható kétszemélyes vendégágyat vettünk 12 ezer valamennyiért. Stabil, jó csak egy baja van. Őrülten nyikorog. Van valakinek ötlete, mit lehetne vele csinálni?
1# ebben nincs igazad, azért mert 1et kipróbáltál, légyszíves ne általánosíts, hogy az összes szar... am tény, hogy nem a tesconál kezdődik a minőség.
Én itt New Yorkban már 3 éve felfujható ágyon alszom, csak ez nem 10 hanem 300dollár volt... most hirtelen a márkáját meg nem mondom, de még az otthoni cardo matracom sem volt ilyen kényelmes, és úgy tartja a nyomást, hogy bőven elég 2hetente 1*újra fújni.
De nem az volt a kérdés, hogy kényelmes vagy sem. Hanem az, hogy nyikorog, mit tegyen a nyikorgás ellen.
Egy ismerősünknek is ez volt a baja. Ő a matrac alá vastag pokrócot tett. Azt mondta az segített.
Legyszives ne altalanosits, mert a Jew York-i honfitarsunkat aki a gyakori kerdeseket latogatja, serti! Szerinte Minden ember egyforma es egyforma jogai vannak es mindenki szeret mindenkit es azert mert van egy rossz ( illetve az sem rossz hanem gyerekkoraban meg nem ertett es hatranyosan kezelt)ember, azert a tobbi nem az.
A felfujhato ágyakkal is igy van. Ha azt mondod, h mindegyik kenyelmetlen, akkor rasszista kirekeszto fasiszta vagy :) !!!
A kerdesre valaszolva: a vendegágy azert vendegágy, mert ideiglenes, szukség szülte, NEM kenyelmi eszkoz. A barataid hozzad es erted mennek oda es nem azt nezik h milyen az ágy.
Én amugy a sajat ágyamat vetem be nekik ha ott alszanak es en alszom kanapen v ilyen felfujhatos matracon. Nem szamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!