Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Használt bútort hogyan tudok...

Használt bútort hogyan tudok eladni? Az interneten hirdetem, de nincs érdeklődő. Hamarosan meg kell szabadulnom tőle.

Figyelt kérdés
Van olyan hely, vállalkozás, szervezet akik ingyenesen elviszik? Nem szeretném kidobni a szemétbe, mert jó állapotban van, és biztosan jó hasznát vennék szegényebb családok.

2017. márc. 28. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a családsegitőt kérdezd meg
2017. márc. 28. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
valami nagy gubanc lehet vele,ha még ingyen se kell senkinek
2017. márc. 28. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Az internet elég tág fogalom. Azon belül hol, hogyan hirdeted?
2017. márc. 28. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs azzal baj, nekem sem sikerült eladnom.

A családsegítőnek kellett volna, ha szerzek, intézek egy teherfuvart, mert őnekik erre pénzük nincs.

Ismerősökön keresztül találtam egy nagycsaládos személyt, eljött, megnézte, és saját költségére elfuvarozta, a hórukk munkásokat is hozta magával. Mint kiderült 5 gyerekkel, de a 3.-ik szobájuk még tök üres volt.

2017. márc. 28. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A jófogás mostanában eléggé akadozik, valami speciálisan erre kitalált oldalon tedd fel, ahonnan lehet Facebookon megosztani! (jófogásról is lehet azt hiszem)

[link]

[link]

[link]

Fontos, hogy törölhető legyen az eredeti hirdetés és csak Fb megosztás útján továbbhirdethető!

Ezután jelentkezz Facebook használt bútor és adok-veszek csoportokba sok helyre. Mindig olvasd el a csoport szabályzatát és tartsd be!

Oszd meg több helyen a hirdetésedet, lehetőleg dél körül, vagy 16:00 körül.

Fényképpel hirdess!

2017. márc. 28. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudtam eladni, 80 éves tucatbútor (nem valami faragott antik csoda), nagymamáé volt. Amikor megvolt a másik ház, elvittük a költöztető céggel ami kellett, aztán az eladott lakásból ugyanezzel a teherautóval elvitték a használható szekrényeket és heverőt, ami rossz volt, azt szétverték tüzifának. A bútort a MÉH-be vitték, ahonnan elvitték a segélyszervezetek. Abban az évben nagy árvíz volt, mindennek örültek.
2017. márc. 28. 20:53
 7/9 A kérdező kommentje:
A jofogas.hu oldalon próbálom eladni. Nagycsaládosokon keresztül még teszek egy kísérletet, hátha ott szükség van rá. A bútornak semmi baja, koloniál jellegű. Idős néni használta, vigyázott rá.
2017. márc. 29. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Ingyen elvihetőre hirdettem a jófogáson bútorokat és 1 hét alatt mindent elvittek.

Kanapé,szekrények,mosogató stb.

2017. márc. 29. 19:21
 9/9 anonim válasza:
Az a baj a használt bútoroknak, hogy nincs igazából értékük. Költözés miatt sikerült eladnom azt a nappali bútorszettet, amit még szüleim az esküvőjük után kaptak nem sokkal (ez 1991-ben történt). A jófogáson sosem volt érdeklődő, pedig ott is hirdettem jó pár dolog.t A Facebook Market Place-en viszont mindig sikerült, ráadásul nagyon rövid idő alatt. Ezt a szettet piszkosul olcsón hirdettem meg (10.000 ft, plusz ajándék egy Philips TV és egy gyerekszobai szekrény). Na, délelőtt feladtam a hirdetést és pár órával később jelentkezett az érdeklődő, aki megveszi.
2020. aug. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!