A plazma tv tenyleg tobbet fogyaszt mint az Lcd?
Figyelt kérdés
KIneztunk 1 plazmat es az uncsim azt mondta,h ok azert vettek Lcd-t mert a pasi az uzletbe azt mondta h szinte 3x annyit fogyaszt mint az LCD.
ti mit szoltok ezekhez?tapasztalatok?
2010. máj. 11. 19:44
1/7 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy hányszor, de biztosan sokkal többet.
2/7 anonim válasza:
Ha a kép pl:tengerről erdőre vált akkor a cella kisütések miatt fogyaszt többet.(több részletet kell átalakítani)Régebbi tv ujságban olvastam.
3/7 anonim válasza:
Az EU-ban meg akarják szüntetni a plazma TV gyártását-forgalmazását az energiazabálása miatt!
4/7 anonim válasza:
Igen többet fogyaszt,nekünk is azt mondta az eladó az üzletben.
5/7 A kérdező kommentje:
de valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban?esetleg porgette mar meg valakinek a villanyorejat?
2010. máj. 11. 20:43
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom ki hogy van vele, de akinek plazma tv-re van pénze, igazán ki tudja fizetni a villanyszámlát is. Nem fogyaszt az olyan sokat, csak sokkal "menőbb" az LCD, meg a LED TV
7/7 anonim válasza:
Fel kell legyen tüntetve rajta a fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!