Ismeri valaki ezt a fogkrém adagolómszerkezetet, rendesen rátapad e az adott felületre es meddig bírja ott?
Ezekkel az öntapadós dolgokkal kapcsolatban vannak fenntartásaim mert elég rövid ideig szokták bírni. Főleg ennek azert elég nagy súlyt kell kibirnía.
Sosem értettem, hogy aki nem tud válaszolni az adott kérdésre, miért ír ide értelmetlen válaszokat és nézi hülyének a másikat. Bár nem hiszem , hogy magyarázkodnom kéne, amiért érdekel egy termék, azért leírnám, hogy nem azért szeretném ezt a terméket , mert fél kezű vagyok vagy lusta vagyok kinyomni a fogkrémet a tubusból, hanem mert olyan mosdóm van, ami keskeny, kevés rajta a hely pl a fogkefe , fogkrém tartónak ezért keresnék helytakarékos megoldást.
A kérdés lényege, annyi volt, hogy valaki próbálta e ezt a terméket és mennyire vált be neki, ill a ragasztás meddig bírja az adott felületen. Aki ezekre a kérdésekre nem tud válaszolni, kérem ne fárassza magát azzal, hogy ide kommentel.KÖsssz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!