100 ezer alatt lehet kapni rendes forgószéket? (sőt, ártól függetlenül lehet egyáltalán? )
Eredetileg 40 ezerért akartam venni, de rájöttem, hogy annyiért csak ipari hulladék van, ezért már 100 ezerig vagyok hajlandó felmenni (persze azért örülnék ha nem kéne).
A problémám az, hogy annyiért se találtam egy normálisat sem. Ártól függetlenül mindegyik 5 forintos kínai műanyag, 1 atom vastagságú PU kárpittal ami néhány hét után már darabokban van.
Már kezdem azt gondolni, hogy egész egyszerűen senki nem gyárt igazi bútorokat manapság, csak gagyit, hogy aztán 2-3 évente lehessen másikat venni.
Nagyon sok széket próbáltam ki boltokban, egyet meg is vettem de vissza kellett vinni mert az egyik oldalán kevesebb volt a szivacs mint a másikon és ment szét a műbőr.
Magas háttámlás, fotel szerű székek tetszenek, lehetőleg állítható karfával (bár ez utóbbi ezeknél pont nem szokott meglenni).
Nagyon megköszönném ha valaki tudna tanácsot adni.
Nem is értem a kérdést.
25 000 Ft-ért vettem irodai forgószéket, naponta több órán át használom, és már 6. éve gond nélkül teszi a dolgát. Most kezd a műbőr az ülőke "élén" töredezni.
Én mióta iskolás vagyok ezt használom, azóta is csak egy kicsit nyikorog, más baja nincs. A magassága állíthatós, akkoriban nagyon szegények voltunk, így mai árban max 4000ft lenne. Minden nap legalább 4 órát használom, ha nem többet. Már 2 pakolást kibírt, állandóan levágom rá magam, felburul, arrébblököm, és mindent bír.
Ilyesmi van,( de szerintem ez neked jó lenne: [link] [még karfa is van])
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!